Geweldig zwemmen logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een zwemmen logo voor uw club? Hier vindt u een mooi logo voor een enorm super lage prijs. Onze designers zijn echte specialisten en leveren professionele sportlogo’s. Zij ontwerpen een helemaal gepersonaliseerd zwemmen logo.

Daarom kiest u voor een zwemmen logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een zwemmen logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van logo’s maken voor sportscholen, sportclubs en ondernemers die sportartikelen produceren.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw verlangens. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, club of organisatie naar voren. Het resultaat is een professioneel en smaakvol logo tegen een lage prijs.

Deze voorbeelden van zwemmen logo’s vonden wij via het internet:

logo zwemmen zwemschool logo

logo zwemschool zwemmen logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verscheidene pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien vele logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn slechts liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er altijd bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een efficiënt zwemmen logo

Het is slim om van te voren te bepalen hoe uw zwemmen logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het bedenken van een adequaat zwemmen logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  2. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent zwemmen wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  3. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om zwemmen logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een zwemmen logo? Kijk op het internet. Daar zijn talrijke logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een eenvoudig logo wordt gemakkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en bijzonders, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de klant

De respons van uw klanten bepaalt of uw logo succesvol is of niet. Het is bovenal belangrijk om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw consument met zwemmen?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is voornamelijk slim om gebruik te creëren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en apart lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype effectiever. Het gebruik van talloze lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn zwemmen logo?

Het lettertype dat u kies voor uw zwemmen logo beslist voor een ruim deel ook de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, klassiek, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar heel geschikt voor zijn:

  • Century Gothic
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Eras
  • Agency FB
  • Impact
  • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw zwemmen logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, energie, gevaar en agressie. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een fantastische kleur, omdat een logo door rood er dynamischer uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en progressie. Het staat ook voor Holland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonneschijn, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is met name de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen vormgeven bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verscheidene betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en gratie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is hoofdzakelijk de kleur van onbedorvenheid, puurheid en soberheid. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, slechts ook met mysterie en magie. Paars staat ook voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Bovenal de bedrijven die producten voor vrouwen creëren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het creëren van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt vooral logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de waarden van uw bedrijf repensenteert? Onze geoefende en creatieve grafische designers maken een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze ontwerpen velerlei unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uitermate aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een zwemmen logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.