Eersteklas zeilen logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een zeilen logo voor uw club? Hier vindt u een schitterend logo voor een heel super lage prijs. Onze designers zijn echte vakmensen en leveren professionele sportlogo’s. Zij maken een geheel gepersonaliseerd zeilen logo.

Daarom kiest u voor een zeilen logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een zeilen logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het creëren van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van logo’s ontwerpen voor sportscholen, sportclubs en fabrikanten die sportproducten maken.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, club of instelling naar voren. Het resultaat is een vakkundig en smaakvol logo tegen een goedkope prijs.

Deze voorbeelden van zeilen logo’s vonden wij via het internet:

voorbeeld van een zeil logo voorbeeld zeil vereniging logo

logo zeilen zeilen logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verschillende pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien talloze logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er altijd bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een efficiënt zeilen logo

Het is praktisch om van te voren te bepalen hoe uw zeilen logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het bedenken van een effectief zeilen logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent zeilen wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om zeilen logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een zeilen logo? Kijk op het internet. Daar zijn talrijke logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het simpel

Een eenvoudig logo wordt makkelijker herkend dan een gecompliceerd logo. De meest doeltreffende logo’s hebben iets onverwachts en bijzonders, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en passie.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw klanten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is bovenal cruciaal om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met zeilen?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is hoofdzakelijk verstandig om gebruik te creëren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en origineel lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel herkennen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype doeltreffender. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn zeilen logo?

Het lettertype dat u kies voor uw zeilen logo bepaalt voor een ruim deel bovendien de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, klassiek, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar zeer geschikt voor zijn:

  • Eras
  • Century Gothic
  • Agency FB
  • Impact
  • Tahoma
  • Gill Sans Ultra Bold

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw zeilen logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, gevaar en geweld. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een geweldige kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en vooruitstrevendheid. Het staat ook voor Nederland, voor jeugd, vreugde, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonlicht, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is hoofdzakelijk de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten ontwikkelen bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor groei.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk betrouwbaarheid, deskundigheid en rust. Blauw staat bovendien voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is overwegend de kleur van reinheid, puurheid en soberheid. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, slechts ook met mysterie en magie. Paars staat ook voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Voornamelijk de bedrijven die producten voor vrouwen vormgeven, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt voornamelijk logo’s voor beginnende ondernemingen. Wij helpen ook graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitdraagt? Onze geoefende en creatieve grafische designers vormgeven een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze maken velerlei unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een zeer aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze ontwerpen resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat altijd tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een zeilen logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.