Voortreffelijk wushu logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een wushu logo voor uw club? Hier vindt u een uitmuntend logo voor een uitermate spotgoedkope prijs. Onze designers zijn echte vakmensen en leveren professionele sportlogo’s. Zij maken een volledig gepersonaliseerd wushu logo.

Daarom kiest u voor een wushu logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een wushu logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van allerhande sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en fabrikanten die sportproducten maken.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of organisatie naar voren. Het resultaat is een professioneel en smaakvol logo tegen een goedkope prijs.

Bij ons geniet u van al deze pluspunten:

 • De keuze uit velerlei pakketten
 • Jarenlange ervaring op het gebied van sport logo’s
 • Bekwame en creatieve designers
 • Vriendelijke werknemers
 • Een geheel gepersonaliseerd logo vanaf 15 euro
 • Binnen 72 uur beschikt u over het wushu logo

Deze voorbeelden van wushu logo’s vonden wij via het internet:

Wushu1Wushu3Wushu2

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien meerdere logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er zeker bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een effectief wushu logo

Het is slim om van te voren te bepalen hoe uw wushu logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw club of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede impressie is.

Bij het verzinnen van een effectief wushu logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

 1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
 2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
 3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent wushu wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om wushu logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een wushu logo? Kijk op het internet. Daar zijn meerdere logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het simpel

Een simpel logo wordt gemakkelijker herkend dan een gecompliceerd logo. De meest adequate logo’s hebben iets onverwachts en unieks, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw consumenten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is bovenal cruciaal om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw klant met wushu?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is bovenal slim om gebruik te ontwikkelen van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en origineel lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel thuisbrengen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype doeltreffender. Het gebruik van talrijke lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.   

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn wushu logo?

Het lettertype dat u kies voor uw wushu logo bepaalt voor een groot deel bovendien de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw consumenten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of vereniging. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, klassiek, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar heel geschikt voor zijn:

 • Century Gothic
 • Tahoma
 • Impact
 • Gill Sans Ultra Bold
 • Agency FB
 • Eras

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw wushu logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, energie, risico en agressie. Rood wordt ook geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een fantastische kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en vooruitstrevendheid. Het staat bovendien voor Nederland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonneschijn, maar ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is hoofdzakelijk de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten vormgeven bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor groei.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat bovendien voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer verscheidene betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart intensiteit en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is voornamelijk de kleur van zuiverheid, zuiverheid en soberheid. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Bovenal de ondernemingen die artikelen voor vrouwen maken, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het maken van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt voornamelijk logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen ook graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitstraalt? Onze ervaren en creatieve grafische designers maken een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze ontwikkelen verschillende unieke logo’s voor bedrijven uit veel verscheidene branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een zeer aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt.

15 Euro Logo’s laat absoluut tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een wushu logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.