WordPress website laten maken

Betaalbare website op goede basis

Kies uit 190+ Divi templates of een layout geheel op maat

Een website laten maken door 15eurologos.nl betekent dat je kiest voor bewezen en hedendaagse techniek. Wij hebben twee pakketten om uit te kiezen welke volstaan voor de meeste ondernemers. Mocht je uitgebreidere wensen hebben kunnen we ook een project op maat voor je verzorgen. De vaste pakketten bieden voor iedere ondernemer een betaalbare optie die past bij je bedrijf op dit moment. We bouwen alle websites op een toekomstbestendige basis zodat deze in de toekomst verder uitgebreid kan worden. Tegen een eerlijke prijs ben je in een korte tijd online vindbaar met je eigen professionele website welke je zelf volledig kunt beheren. Het beheren mag je natuurlijk ook aan ons overlaten.

Met honderden ontworpen en ontwikkelde websites staan onze ontwikkelaars voor je klaar, die ervaring zie je terug in onze werkwijze en vooral ook resultaat. Mocht je al bekend met ons zijn doordat wij je logo- of huisstijl ontworpen hebben dan ben je ook al bekend met onze werkwijze! Net zoals met onze logo projecten werken we ook nu weer in ontwerp- en correctierondes waarin we samen de puntjes op de spreekwoordelijke i gaan zetten om tot een resultaat te komen waar we allebei trots op mogen zijn.

Introductiekorting is tijdelijk, op=op.

Onze website pakketten

Pakketten

Basis

Standaard

Maatwerk

Type site Simpele, informatieve website Informatieve website geheel in eigen look-en-feel, we maken een custom Divi template voor u Website met meer inhoud of uitgebreidere functionaliteiten, zoals een woocommerce webshop met betaalmodule en pdf facturen
Prijs (tijdelijk met hoge introductiekorting) €499,-  €399,- (ex. btw) €799,-  €699,- (ex. btw) In overleg, neem contact met ons op.
Systeem WordPress (i.c.m. Divi, licentie inbegrepen) WordPress (i.c.m. Divi, licentie inbegrepen) WordPress (i.c.m. Divi, licentie inbegrepen)
Thema/template Keuze uit 190 professionele Divi templates. Klik hier voor voorbeelden (opent in nieuw venster). Layout op maat i.c.m. Divi builder, geheel in uw eigen huisstijl Layout op maat i.c.m. Divi builder, geheel in uw eigen huisstijl
Eerste versie gereed In circa 7 dagen In circa 7 dagen In overleg
Aantal door ons opgemaakte pagina’s (u kunt zelf altijd extra pagina’s aanmaken) 5 10 Onbeperkt
Correctierondes 3 Onbeperkt Onbeperkt
Overzichtelijke homepage
Tekst/informatieve pagina’s ✓, onbeperkt zelf toe te voegen en te beheren ✓, onbeperkt zelf toe te voegen en te beheren ✓, onbeperkt zelf toe te voegen en te beheren

Website functionaliteiten

Contactformulier ✓, 1 ✓, 2 ✓, onbeperkt
Flexibele contentblokken op alle pagina’s
Dynamische slideshows en video’s
Social share buttons Nee
Instagram/Facebook feed koppeling Nee
Blog functionaliteit Nee
Nieuwsbrief koppeling Nee
Portfolio/projecten module Nee
Webshop module Nee Nee
Vacature module Nee Nee
Betaal module Nee Nee
Koppelingen externe pakketten Nee Nee
En nog veel meer, vraag ons naar de mogelijkheden

Website vindbaarheid, snelheid en veiligheid

Aanmaken en koppelen met Google Analytics(bezoekersaantallen) Nee
Aanmaken en koppelen met Google Search Console(meten van prestaties in de zoekmachine) Nee
Aanmaken en koppelen met Google Search Console(meten van prestaties in de zoekmachine) Nee
Implementatie SEO module(voor het beheersbaar maken van SEO titels en omschrijvingen) Nee
Basis opzet door ons geschreven SEO titels en omschrijving t.b.v. vindbaarheid Nee
Basis google pagespeed optimalisatie(Implementatie en configuratie WP optimize t.b.v. minimaliseren bestanden en cachen van pagina’s) Nee
Prijs (tijdelijk met hoge introductiekorting) €499,-  €399,- (ex. btw) €799,-  €699,- (ex. btw) In overleg, neem contact met ons op.
Bestellen

Er start een download van het bestelformulier in Microsoft Word format. Wil je het formulier liever invullen via Google Docs neem dan contact met ons op.

Bestellen

Er start een download van het bestelformulier in Microsoft Word format. Wil je het formulier liever invullen via Google Docs neem dan contact met ons op.

WordPress en Divi, de winnende combinatie

Optimaal gebruik van standaarden maar volledig flexibel wanneer maatwerk vereist is

Het Divi-thema biedt een ruime keuze aan standaard templates, er zijn kant-en-klare templates voor elk type bedrijf. Dat zijn de templates welke wij u aanbieden via ons basispakket. Zulke standaard templates voorzien wij voor u van uw kleuren, logo, beeldmateriaal, teksten en dergelijke. U kiest de template (u heeft de keuze uit circa 190 stuks) welke u het meeste aanspreekt en wij verwerken daar in uw eigen materialen en zorgen dat het geheel qua look-en-feel en boodschap aansluit bij uw bedrijf.

Het voordeel van het werken met het Divi-thema is dat we ook vanaf niets een template voor u kunnen maken. Dat is een iets tijdsintensievere manier om een website op te zetten maar deze sluit daardoor wel geheel aan bij uw huisstijl. Dat verzorgen we voor u wanneer u kiest voor ons standaard pakket. Zo krijgt u een volledige en unieke website geheel op maat.

Alle door ons gemaakte- en ook standaard beschikbare elementen zijn door u eenvoudig aan te passen binnen het Divi-thema.

Divi is responsive

Een responsive website past zich aan naar het scherm van het apparaat waarmee je de website bekijkt. Hierdoor is je website altijd goed leesbaar of je hem nou bekijkt op een desktop, laptop, smartphone of tablet. Wat je ook maakt in Divi met de Divi Builder, het is direct responsive en geoptimaliseerd voor alle apparaten. Nu doen de meeste moderne thema’s dit tegenwoordig echter is het beheer hiervan in Divi ook voor u zelf zeer gemakkelijk. Kolommen anders indelen, bepaalde inhoud wel of niet tonen op een bepaald apparaat, het is bijna kinderspel.

Zie wat u doet met de Divi Builder

De Divi builder heeft ook een visuele builder. Deze is uitermate geschikt voor website beheerders met minder ervaring. Met de visuele builder zie je de pagina’s van uw website zoals je bezoeker deze ook ziet, in jouw weergave kun je echter direct wijzigingen doen en zie je ook direct het resultaat. Het is bijna net zo makkelijk als het opmaken van een Word document.

Kortom

Divi is uitermate geschikt voor de websites welke wij verzorgen. Doorslaggevend is het feit dat het beheren van een Divi website ontzettend makkelijk is, zowel voor onze klant als voor ons.

Hosting en systeemonderhoud

Wij regelen de technische details rondom je website zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Bij ons kun je een hostingpakket afnemen waarop je site snel en veilig draait. Wil je er zeker van zijn dat je website altijd up-to-date is en ook veilig blijft? Laat ons dan ook het systeemonderhoud verzorgen.

Je website altijd veilig en up-to-date

WordPress wordt continu verbeterd en uitgebreid en dit moet je bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals veiligheidsupdates en opgeloste bugs. Ook het thema en alle plugins (modules) dienen regelmatig een update te krijgen, ook weer ten behoeve van verbeteringen qua functionaliteiten, veiligheid en/of simpelweg opgeloste bugs. Zonder regulier onderhoud en updates is een WordPress website al snel een interessante prooi voor hackers. Met ons standaard hosting en systeemonderhoud pakket ben jij verzekerd van een goed werkende en veilige site omdat wij dit reguliere onderhoud voor je verzorgen (dit doen we manueel inclusief een visuele controle of alles daarna nog werkt zoals het zou moeten) en ook zorgen we daarbij voor back-ups van je data zowel van de website als je e-mails.

Basis hosting Basis+ hosting Standaard hosting en systeemonderhoud
(meest gekozen)
€ 5,99 exclusief btw per maand  (jaarlijks vooruitbetaald) € 9,99 exclusief btw per maand  (jaarlijks vooruitbetaald) € 19,99 exclusief btw per maand (jaarlijks vooruitbetaald)
Wanneer geschikt; Je hebt al een domeinnaam ergens anders geregistreerd Wanneer geschikt; Je hebt nog geen domeinnaam en webhosting Wanneer geschikt; Je wilt geen omkijken hebben en er zeker van dat je website en het systeem op de achtergrond up-to-date is en blijft
 • Supersnelle Hosting op SSD schijven
 • SSL beveiliging
 • Onderhoud, updates en back-ups verzorg je zelf
 • Inclusief .nl, .be of .com domeinnaam
 • Supersnelle Hosting op SSD schijven
 • SSL beveiliging
 • 10 GB Webhosting
 • 1 e-mailadres
 • 1 GB e-mail opslagruimte
 • webmail omgeving
 • 10 GB dataverkeer
 • e-mail spamfilter
 • Onderhoud, updates en back-ups verzorg je zelf
 • Inclusief .nl, .be of .com domeinnaam
 • Supersnelle Hosting
 • SSL beveiliging
 • Periodieke technische updates
 • Periodieke CMS updates
 • Dagelijkse website backups
 • Dagelijkse e-mail backups
 • 10 GB Webhosting
 • 10 e-mailadressen
 • 5 GB e-mail opslagruimte
 • webmail omgeving
 • 10 GB dataverkeer
 • e-mail spamfilter

Wijzigingen aan je website / strippenkaart

Als je website eenmaal live is zal deze ook onderhouden moeten worden. Met WordPress kun je allerlei wijzigingen zelf doen, ook zijn hier tal van gratis handleiding voor beschikbaar waar we je graag naar verwijzen. Toch kunnen (vooral grotere) wijzigingen lastig zijn en wil je deze soms aan de professional overlaten. Wij bieden daarom hulp aan op uurbasis tegen een tarief van € 59,- exclusief btw per uur. Het goedkopere alternatief is eventueel onze strippenkaart. Met een stippenkaart staan wij altijd voor je klaar om wijzigingen door te voeren of vragen te beantwoorden en je krijgt een mooie korting op ons uurtarief. Des te meer uren je afneemt des te hoger de korting die je krijgt.

Waarom een strippenkaart afnemen?

 1. Superhandig.
  Geen vaste maandelijkse kosten maar simpelweg hulp wanneer je dit nodig hebt en je bepaald zelf het budget.
 2. Voordelig.
  Korting op ons uurtarief kan oplopen tot € 15,- exclusief btw per uur.
 3. Minder zorgen.
  Moet er iets gedaan worden aan je website en je hebt zelf geen tijd, zin of weet niet waar je moet beginnen? Stuur ons een mailtje met het verzoek en we gaan voor je aan de slag.

Welke werkzaamheden verzorgen jullie met een strippenkaart?

Maar net wat jij en je website nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals:

 • Plaatsen en/of bewerken van afbeeldingen
 • Plaatsen en/of bewerken van pagina’s
 • Publiceren van nieuwe blogs
 • Het toevoegen van een functionaliteit
 • Wijzigingen in de menustructuur
 • Wijzigingen in de globale onderdelen van je website (zijbalk, footer, header etc)
 • Het maken van een duidelijke (meta) paginatitel en omschrijving ten behoeve van de vindbaarheid
 • Advies en antwoord op al je vragen
 • Hulp bij het inrichten van mailboxen, SSL certificaten en dergelijke aan je website gerelateerde zaken

Kosten strippenkaart

10 uur 20 uur 40 uur
€ 490,- exclusief btw € 930,- exclusief btw € 1.760,- exclusief btw
3 jaar geldig vanaf aanschafdatum 3 jaar geldig vanaf aanschafdatum 3 jaar geldig vanaf aanschafdatum
Korting per uur
€ 10,- exclusief btw
Korting per uur
€ 12,50 exclusief btw
Korting per uur
€ 15,- exclusief btw

Veelgestelde vragen

Webhosting is een plekje op een webserver waar een website op draait. De bestanden en de database van de website worden hier op geplaatst en aan dit stukje ruimte koppelen we je domeinnaam.

Dat kan zeker! Wij installeren de website met alle liefde ergens anders voor je. Wij kunnen echter geen onderhoudscontract met je aan gaan voor het systeem.

Een eerste voorstel proberen we u binnen één week toe te sturen (bij drukte loopt dit maximaal op tot twee weken). Het is vervolgens aan u om ons van feedback te voorzien, deze feedback verwerken wij in een correctieronde. Correctierondes duren circa 3 werkdagen.

Tegenwoordig is ongeveer 30 tot 60% van jouw bezoekers mobiele bezoekers. Een responsive website is een website die zich aan het apparaat aanpast ongeacht de resolutie of formaat van het apparaat. Zo ziet de website er altijd goed uit. Een responsive website is tegenwoordig de norm, het is simpelweg noodzaak.