Webshop Logo | Logo Webwinkel? Al Vanaf 15 Euro!

Bent u een startende ondernemer en opzoek naar een webwinkel logo?

Bent u een startende ondernemer en heeft u net uw webwinkel opgezet? Bent u op de hoogte van uw potentiële klanten? Wat u onderscheidend maakt ten opzichte van andere webwinkels? En weet u wat u aan wilt bieden? De volgende stap in het proces is om na te denken over een bijpassende huisstijl + webwinkel logo.

Een succesvol merk begint bij een herkenbare huisstijl en webshop logo. Het logo moet een duidelijke kernboodschap meedelen en waarde uitstralen, passend bij uw webwinkel. Kortom een logo bepaalt de kwaliteit van uw onderneming. Een uitstekend logo zorgt ervoor dat potentiële klanten direct het logo met uw webshop associëren. Als u logo geen associaties oproept moet u nagaan of het beste concept is gekozen.

Veel veranderingen kunnen verwarring oproepen bij potentiële klanten. De herkenbaarheid wordt aangetast en het merk komt onder hele grote druk te staan. Het is daarom niet gek dat veel ondernemingen veel tijd en moeite besteden bij het bedenken en uitvoeren van een logo.

Logo voorbeelden webshop

Laat u hieronder inspireren door een paar webshop logo voorbeelden!

Om een logo tot een groot succes te laten slagen is het zinvol om de hulp van een professionele webdesigner in te schakelen. De logo’s die 15 euro’s logo levert zijn van goede kwaliteit. En u bent ervan verzekerd dat uw logo onderscheidend is omdat hij met de hand zal worden gemaakt en met de computer zal worden geperfectioneerd.

Hoe uw logo ontworpen wordt is geheel aan u. Wij luisteren naar uw wensen en behoeftes. Op basis van uw ideeën maken wij een concept. Het bedenken van een logo brengt veel factoren met zich mee. En soms is het lastig om de juiste elementen toe te passen die een logo tot een succes maken. Zo kunt u er ook voor kiezen om uit bestaande elementen te kiezen.

De populairste elementen die gebruikt worden in een logo zijn:

  • Winkelkarretje
  • Checkmark
  • Alle kleuren

U heeft de keuze om bovenstaande elementen in het logo webwinkel te gebruiken. Wij laten u daar vrij in. Indien u een uniek logo wilt creëren kunt u ook andere elementen toevoegen. Elementen die passend zijn bij de huisstijl van uw onderneming. Een onderscheidend logo laat aan potentiële klanten zien dat u anders bent dan de rest. Als een logo webshop onderscheidend is zal een klant niet zo snel overstappen naar de concurrent.

Wij hebben voor u de pakketten op een rijtje gezet:

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Trucs voor het Creëren van Uw webshop logo

Uw Embleem Bijwerken

Uw winkelbedrijf wijzigt, en uw beeldmerk transformeert mee. Gewoon doen! Uw webwinkel logo staat voor uw webshop!

3 Basissoorten Emblemen

Hoewel er miljoenen logos bestaan, kunnen we alle van deze beeldmerken in een van hieronder genoemde categorieën opnemen.

Beeld Beeldmerken en Symbolen

Een bedrijfslogo wat slechts uit een icoon bestaat, is als het bedrijf logo van een bedrijf. Dit kan bovenmatig uitdrukkelijk zijn. Een opvallende, roodgele schelp aan de kant van de autoweg behelst: “Hiermee kan getankt worden” en “Ditzelfde is een benzinepomp van de Shell”. Door het bedrijfslogo zijn al deze formulering onnodig geworden.

En wat te denken van dat appeltje, waar al een beet uit gebeten is? Dat behelst: “De baas van dit toestel is een creatieveling, die niet op een dubbeltje meer of geringer kijkt.” Maar wat heeft een appel in principe te uitwerken met een computer of een telefoontoestel? Niemand die zichzelf deze vraag nog stelt. Op die manier zijn het logo, de bedrijfsnaam en het handelsmerk al verbonden.

Woordlogo’s

Woordlogo’s bestaan frequent als enige uit de bedrijfsnaam van het bedrijf. Af en toe komt er ook nog een tagline onder. Weinig verbeeldend en slaapverwekkend? Daarentegen: er zijn tienduizenden soorten lettertypen die uw webshop logo net dát cachet en die look en feel kunnen geven om het eruit te laten ontploffen.

Niet voor niks is typografie een veel gekozen specialisatie onder grafisch ontwerpers. Een befaamd voorbeeld is het bedrijfslogo van Google. Ditzelfde is de naam van het merk in een stabiel lettertype, maar veelvoudig in aanvullende kleuren en met allerhande achtergronden.

Groepering van Iconen en Letters of Woorden

MacDonalds hanteert een gelijke tinten als Shell. Een ruime gele M met erin, in het rood, de naam. Starbucks zet een metaforische beschrijving van een topless zeemeermin in een cirkel, met in een buitencirkel de naam en het artikel: Starbucks Coffee.

Wel of Geen Bedrijfslogo met een Slogan?

Een geschikte slagzin is geld waard. Het is als een magische formule die consumenten scoort: een gepaste tekstschrijver is zijn veel geld dan ook dubbel en dwars waard. Maar moet deze slogan ook op het bedrijf logo? Denk er geschikt over na waar u het beeldmerk voor wilt gebruiken. De tagline mag zeker op het embleem als het gebruikt wordt voor uw site, pamfletten, adWords en Facebook advertenties.

prijzen_knop          bestel_knop

Duidelijk waarneembaar op Samsungs en Ipads

Het embleem is nog steeds kenmerkend doordat het in overeenkomstige stijl blijft. Treffender verwoord: het is nog steeds hetzelfde bedrijf logo, maar een supplementaire uitvoering. Daarom is het belangrijk dat al deze uitvoering van hetzelfde beginontwerp geschetst worden.

Relevantie van het Passende Lettertype

Een omvangrijk, zwaar lettertype is flink en stoer. Kies dat dus niet voor het embleem van een balletschool. Een “handgeschreven” lettertype met smaakvolle, dansende letters is hiermee aanzienlijk treffender voor. Heeft u een schadeherstel onderneming? Er zijn lettertypen waarvan de letters half omdraaien en chaotisch gerangschikt zijn.

Welke Kleuren in uw Bedrijfslogo?

Kleur hoeft niet in een logo. Een bedrijfslogo kan heel bruikbaar uitsluitend in zwart/wit of in grijstinten zijn. Maar het is nog juister om dit beeldmerk dan ook in kleur te hebben. De meest voorkomende tinten in een beeldmerk zijn de primaire tinten. Ditzelfde zijn de tinten rood, blauw en geel.

Op aanzienlijke afstand hiervan arriveren de bijkomende tinten. Ditzelfde zijn de tinten die samengevoegd zijn van de oorspronkelijke kleuren: groen, paars en oranje. Zwart en wit kan met al deze tinten samengevoegd worden. Wijk uitsluitend in uitzonderlijke gevallen van ditzelfde plan af en bedenk: de uitzondering onderschrijft de regel!

Rood

Rood is een kleur die op de voorgrond komt. Er gaat een omschreven geweldadigheid van uit, dus pas dit accuraat toe. Onder bepaalde merken kan het om deze reden juist wel. Coca-Cola utiliseert deze kleur al 100 jaar met veel voorspoed!

Geel

Geel is een dartelige, blije kleur. Heel effectief voor spelletjes, voor feesten, en voor reis- en organisatiebureaus. Maar ook praktische aanbieder die dit uit willen stralen kunnen deze kleur gebruiken.

Blauw

Blauw is de meest praktische kleur, die prima correspondeert met no-nonsense diensten. Koppel blauw met zwart, wit en grijs om analyse, rust en geloofwaardigheid uit te stralen.

Beginsel voor Uw Huisstijl

Een bedrijfslogo moet zo vormgegeven worden dat het als start kan functioneren voor uw huisstijl. Deze stijl zorgt voor overeenstemming en samenhorigheid in al uw mededelingen met uw bezoekers en leads. Dus in uw websites en prijsvoorstellen, maar ook in uw advertenties, uw brieven en op uw flyers. Ditzelfde vergroot de beroepsmatige uitstraling van uw organisatie in hoge mate. Het embleem is leading in deze stijl. Houd daarmee rekening mee onder het opstellen van uw beeldmerk.

Ondergeschikte kleuren

Paars is fantasierijk, oranje straalt levensvreugde uit, en groen presenteert het milieu en duurzaamheid. Combineren met zwart en wit is altijd perfect, maar kijk uit met het combineren met de additieve kleur. Dit valt dikwijls niet goed uit. De bijgevoegde kleur is de elementaire kleur die niet in deze mengkleur zit. Dus voor oranje (geel en rood) is dat blauw, voor paars (rood en blauw) is dat geel, en voor groen (blauw en geel) is dat rood. Natuurlijkerwijs is dit ook een kwestie van smaak.

Niet Als enige voor Multinationals

Personen identificeren zichzelf steeds meer met merken, en dat laten ze veelvoudig bewonderen door het embleem van dat product waarneembaar te dragen of onder zich te hebben. Een beker met het beeldmerk van Starbucks, bv.. Zo kunnen ze laten bekijken wie ze zijn, en wat hun maatstaven zijn.
Een sterk merk heeft een sterk beeldmerk. Dat geldt voor hoge merken, maar dat geldt net zo perfect voor minder belangrijke merken. Zorg dat mensen zich ook met uw artikel kunnen identificeren!

Uw bedrijf logo Afstemmen voor de Feestdagen

Uw webshop logo in kerstkleuren of met een achtergrondje van sinterklaas voor de feestdagen, of in rood-wit-blauw voor een binnenlandse feestdag: het kan allemaal. Het is een additionele tactiek om te communiceren met uw bezoekers en prospects.

Bekijk al onze prijzen en pakketten.