Veelgestelde vragen

Het ontwerpen van een logo, inclusief correctierondes kan al in een paar dagen tijd. Sommige trajecten hebben iets meer tijd nodig en meer correctierondes dan gemiddeld. In die gevallen duurt het hooguit een paar weken (afhankelijk van de snelheid waarmee u reageert op onze voorstellen). Het ontwerpen van een logo is vakmanschap en creatief werk, in sommige gevallen duren logo’s daarom iets langer. Als we erg uitlopen stellen we u uiteraard even op de hoogte.

Dit kunt u vinden in onze prijstabel, zie: Prijzen & pakketten.

Via onze bestelpagina. Deze kunt u hier vinden: Logo bestellen.

Natuurlijk kan dat. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@15eurologos.nl. We passen de opdracht aan en wanneer nodig ontvangt u een nieuwe factuur.

Na ontvangst van uw bestelling gaan wij direct aan de slag en maken we al kosten.

Daarnaast is een logo een samenwerking en deze moet van twee kanten komen. Als een eerste concept bijvoorbeeld niet direct bevalt horen wij graag waarom dat zo is, zodat wij een verbeterd voorstel kunnen doen. Tot nu toe altijd met succes op een enkele opdracht na. Uit het verleden is tevens gebleken dat sommige klanten in zo’n geval van de aardbodem (lijken te) verdwijnen, de voorafbetaling is dan ook simpelweg noodzakelijk zodat wij onze logo’s voor de huidige scherpe tarieven kunnen blijven aanbieden.

Dat kan. Mocht het er na een paar correctierondes (5+) op lijken dat we er samen niet uit gaan komen dan annuleren we de opdracht in overleg en ontvangt u het betaalde bedrag retour.

Dit kunt u vinden in onze prijstabel, zie: Prijzen & pakketten.

Ja hoor! Geef dit voor afronding even aan via de e-mail.

Na afronding en betaling heeft u volledige gebruiksrechten. U mag met het logo doen wat u wilt. Het enige wat niet mag is dat u onderdelen van het logo (bijvoorbeeld een grafisch element/vorm) los verkoopt aan derden.

Elk element in onze logo’s tekenen wij zelf. Elk logo is dan ook écht uniek te noemen.

Uw logo is definitief en u gaat het beeldmerk registreren in de Benelux. Helaas krijgt u de mededeling dat er al een soortgelijk beeldmerk is vastgelegd. Wij gaan in dat geval voor u terug naar de tekentafel en passen het beeldmerk net zolang aan totdat deze geregistreerd kan worden. De extra ontwerp werkzaamheden welke hiervoor nodig zijn nemen wij voor onze rekening.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op!