Veelgestelde vragen

Het ontwerpen van een logo, inclusief correctierondes kan al in een paar dagen tijd. Sommige trajecten hebben iets meer tijd nodig en meer correctierondes dan gemiddeld. In die gevallen duurt het hooguit een paar weken (afhankelijk van de snelheid waarmee je reageert op onze voorstellen). Het ontwerpen van een logo is vakmanschap en creatief werk, in sommige gevallen duren logo’s daarom iets langer. Vaak ben je binnen 1 of 2 weken al helemaal klaar.

Dit kun je vinden in onze prijstabel, zie: Prijzen & pakketten. (Op dit moment krijg je van ons onbeperkte aanpassingen)

Via onze bestelpagina. Deze kunt u hier vinden: Logo bestellen.

Natuurlijk kan dat. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@15eurologos.nl. We passen de opdracht aan en wanneer nodig ontvangt u een nieuwe factuur.

Hier kunnen wij kort over zijn: Nee. De eerste ontwerpen ontvang je 100% vrijblijvend. Die krijg je als het ware cadeau van ons. Je loopt zo geen enkel risico en kunt eerst de kwaliteit van ons werk ervaren.

Pas nadat je van ons de ontwerpen hebt ontvangen hoef je beslissen of je met ons verder wilt gaan of niet.

Dit kunt u vinden in onze prijstabel, zie: Prijzen & pakketten.

Ja hoor! Geef dit voor afronding even aan via de e-mail.

Na afronding en betaling heeft u volledige gebruiksrechten. U mag met het logo doen wat u wilt. Het enige wat niet mag is dat u onderdelen van het logo (bijvoorbeeld een grafisch element/vorm) los verkoopt aan derden.

Elk element in onze logo’s tekenen wij zelf. Elk logo is dan ook 100% uniek.

Je  logo is definitief en je gaat het beeldmerk registreren in de Benelux. Helaas krijg je de mededeling dat er al een soortgelijk beeldmerk is vastgelegd. Wij gaan in dat geval voor je terug naar de tekentafel en passen het beeldmerk net zolang aan totdat deze geregistreerd kan worden. De extra ontwerp werkzaamheden welke hiervoor nodig zijn nemen wij voor onze rekening.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op!