Eersteklas tennis logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een tennis logo voor uw club? Hier vindt u een mooi logo voor een heel goedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte deskundigen en leveren bekwame sportlogo’s. Zij ontwerpen een volledig gepersonaliseerd tennis logo.

Daarom kiest u voor een tennis logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een tennis logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het maken van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en ondernemers die sportartikelen maken.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of organisatie naar voren. Het resultaat is een vakkundig en smaakvol logo tegen een spotgoedkope prijs.

Deze voorbeelden van tennis logo’s vonden wij via het internet:

tennis logo voorbeeld us open tennis logo

TGA_TennisLogo voorbeeld tennis logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw website of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er geheid bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een adequaat tennis logo

Het is slim om van te voren te bepalen hoe uw tennis logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw club of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het verzinnen van een effectief tennis logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent tennis wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om tennis logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een tennis logo? Kijk op het internet. Daar zijn meerdere logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een eenvoudig logo wordt gemakkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en origineels, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw consumenten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is bovenal belangrijk om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met tennis?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is vooral verstandig om gebruik te vormgeven van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en bijzonder lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype effectiever. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn tennis logo?

Het lettertype dat u kies voor uw tennis logo beslist voor een groot deel ook de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of vereniging. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, conventioneel, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar enorm geschikt voor zijn:

  • Gill Sans Ultra Bold
  • Impact
  • Tahoma
  • Century Gothic
  • Agency FB
  • Eras

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw tennis logo gebruiken, slechts weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, vitaliteit, risico en agressie. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en progressie. Het staat ook voor Holland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonlicht, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is met name de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen creëren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor vooruitgang.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat bovendien voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en gratie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is hoofdzakelijk de kleur van onbedorvenheid, reinheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, structuur en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Voornamelijk de ondernemingen die artikelen voor vrouwen produceren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van diverse logo’s. 15 Euro Logo’s maakt voornamelijk logo’s voor startende bedrijven. Wij helpen bovendien graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf repensenteert? Onze ervaren en originele grafische designers ontwikkelen een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze creëren verscheidene unieke logo’s voor bedrijven uit veel verscheidene branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uiterst aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze creëren resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat zeker tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een tennis logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.