Geweldig tafeltennis logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een tafeltennis logo voor uw vereniging? Hier vindt u een eersteklas logo voor een uiterst aantrekkelijke prijs. Onze ontwerpers zijn echte deskundigen en leveren professionele sportlogo’s. Zij ontwikkelen een volledig gepersonaliseerd tafeltennis logo.

Daarom kiest u voor een tafeltennis logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een tafeltennis logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het produceren van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van logo’s maken voor sportscholen, sportverenigingen en producenten die sportproducten produceren.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of instelling naar voren. Het resultaat is een vakkundig en elegant logo tegen een lage prijs.

Deze voorbeelden van tafeltennis logo’s vonden wij via het internet:

logo tafeltennis voorbeeld logo tafeltennis tafeltennis logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien talloze logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er gegarandeerd bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een efficiënt tafeltennis logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw tafeltennis logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve indruk is.

Bij het bedenken van een efficiënt tafeltennis logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent tafeltennis wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om tafeltennis logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een tafeltennis logo? Kijk op het internet. Daar zijn legio logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het simpel

Een eenvoudig logo wordt gemakkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest adequate logo’s hebben iets onverwachts en origineels, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw klanten bepaalt of uw logo succesvol is of niet. Het is voornamelijk cruciaal om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw klant met tafeltennis?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is met name verstandig om gebruik te creëren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en bijzonder lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel herkennen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype adequater. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn tafeltennis logo?

Het lettertype dat u kies voor uw tafeltennis logo bepaalt voor een groot deel bovendien de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of vereniging. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, klassiek, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar erg geschikt voor zijn:

  • Agency FB
  • Tahoma
  • Eras
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Century Gothic
  • Impact

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw tafeltennis logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, vitaliteit, gevaar en geweld. Rood wordt ook geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een fantastische kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en vooruitstrevendheid. Het staat ook voor Nederland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een geweldige kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonneschijn, maar ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is overwegend de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor vooruitgang.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, deskundigheid en rust. Blauw staat bovendien voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer velerlei betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en gratie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is overwegend de kleur van onbedorvenheid, reinheid en eenvoud. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent veiligheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Overwegend de ondernemingen die artikelen voor vrouwen ontwikkelen, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het creëren van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt hoofdzakelijk logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf repensenteert? Onze ervaren en creatieve grafische ontwerpers maken een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze maken verscheidene unieke logo’s voor bedrijven uit veel verscheidene branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uitermate aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat steevast tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een tafeltennis logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.