Subliem taekwondo logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een taekwondo logo voor uw vereniging? Hier vindt u een briljant logo voor een heel lage prijs. Onze ontwerpers zijn echte specialisten en leveren vakkundige sportlogo’s. Zij creëren een volledig gepersonaliseerd taekwondo logo.

Daarom kiest u voor een taekwondo logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een taekwondo logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van allerhande sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van logo’s ontwerpen voor sportscholen, sportverenigingen en producenten die sportartikelen maken.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw wensen. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of instelling naar voren. Het resultaat is een vakkundig en stijlvol logo tegen een spotgoedkope prijs.

Deze voorbeelden van taekwondo logo’s vonden wij via het internet:

voorbeeld van een taekwondo logo voorbeeld taekwondo gym

logo taekwondo taekwondo logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn slechts liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er steevast bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een effectief taekwondo logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw taekwondo logo er ruwweg uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het verzinnen van een adequaat taekwondo logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent taekwondo wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om taekwondo logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een taekwondo logo? Kijk op het internet. Daar zijn talrijke logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het simpel

Een eenvoudig logo wordt makkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en origineels, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en passie.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw consumenten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is bovenal cruciaal om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met taekwondo?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is overwegend verstandig om gebruik te ontwikkelen van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en apart lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel herkennen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype adequater. Het gebruik van talloze lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn taekwondo logo?

Het lettertype dat u kies voor uw taekwondo logo bepaalt voor een ruim deel ook de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, conventioneel, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar zeer geschikt voor zijn:

  • Century Gothic
  • Eras
  • Agency FB
  • Impact
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw taekwondo logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, onheil en agressie. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er dynamischer uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van innovatie en progressie. Het staat bovendien voor Nederland, voor jeugdigheid, plezier, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonlicht, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is overwegend de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor vooruitgang.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer diverse betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is hoofdzakelijk de kleur van reinheid, puurheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, slechts bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Voornamelijk de bedrijven die producten voor vrouwen maken, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van diverse logo’s. 15 Euro Logo’s maakt vooral logo’s voor startende bedrijven. Wij helpen bovendien graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitdraagt? Onze ervaren en originele grafische ontwerpers maken een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze creëren verschillende unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een zeer aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze ontwerpen resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat absoluut tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een taekwondo logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.