Prachtig skeleton logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een skeleton logo voor uw vereniging? Hier vindt u een uitmuntend logo voor een heel goedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte deskundigen en leveren vakkundige sportlogo’s. Zij creëren een helemaal gepersonaliseerd skeleton logo.

Daarom kiest u voor een skeleton logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een skeleton logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het produceren van allerlei sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en producenten die sportproducten maken.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, club of organisatie naar voren. Het resultaat is een professioneel en smaakvol logo tegen een super lage prijs.

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verschillende pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien meerdere logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er steevast bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een adequaat skeleton logo

Het is verstandig om van te voren te bepalen hoe uw skeleton logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve impressie is.

Bij het bedenken van een efficiënt skeleton logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  2. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent skeleton wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om skeleton logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een skeleton logo? Kijk op het internet. Daar zijn talloze logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt vormgeven.

Hou het simpel

Een eenvoudig logo wordt makkelijker herkend dan een gecompliceerd logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en bijzonders, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en passie.

Denk vanuit de klant

De respons van uw klanten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is overwegend belangrijk om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw klant met skeleton?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is vooral handig om gebruik te produceren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer belangrijk. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en bijzonder lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel thuisbrengen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype doeltreffender. Het gebruik van talrijke lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn skeleton logo?

Het lettertype dat u kies voor uw skeleton logo beslist voor een ruim deel bovendien de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of vereniging. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, klassiek, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar erg geschikt voor zijn:

  • Tahoma
  • Impact
  • Agency FB
  • Eras
  • Century Gothic
  • Gill Sans Ultra Bold

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw skeleton logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, onheil en agressie. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en vooruitstrevendheid. Het staat ook voor Holland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een geweldige kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonlicht, maar ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is bovenal de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten creëren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor ontwikkeling.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verscheidene betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en gratie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is met name de kleur van onbedorvenheid, reinheid en eenvoud. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, maar bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent veiligheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Bovenal de bedrijven die producten voor vrouwen produceren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van diverse logo’s. 15 Euro Logo’s maakt met name logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen ook graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitstraalt? Onze ervaren en originele grafische ontwerpers ontwikkelen een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze maken verschillende unieke logo’s voor ondernemingen uit veel verschillende branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uitermate aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze creëren resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een skeleton logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.