Een Professioneel Secretaresse Logo Voor 15 Euro!

Bent u opzoek naar een professioneel secretaresse logo?

Een logo moet makkelijk herkenbaar zijn en bestaan uit een duidelijk beeldmerk. Een duidelijk logo straalt professionaliteit en blindelings vertrouwen uit. Iedere keer als (potentiële) klanten uw logo zien moet het, het merk versterken. Op ten duur wekt het herkenning op. Op deze manier wordt communiceren naar (potentiële) klanten veel effectiever.

prijzen_knop          bestel_knop

Met een logo kunt u zich als onderneming onderscheiden. Het is wel van belang dat een logo bij de identiteit van de onderneming past en zich daardoor onderscheid ten opzichte van de anderen. Als onderneming is het dus essentieel dat u een goed beeld heeft van uw eigen identiteit. Aan u de taak om er met uw logo uit te springen en de kernwaarden te vertolken waarin (potentiële) klanten zich kunnen vinden.

Echter maakt een pakkende titel of een treffende afbeelding uw logo niet tot een kwalitatief logo. De kern van een goed logo is dat het tijdloos, eenvoudig en herkenbaar is, wat past bij uw onderneming. Een logo moet niet te moeilijk zijn. In één oogopslag moet duidelijk worden waar u voor staat. Gebleken is dat een simpel logo vaak de kern weet te treffen. Laat dus alle onnodige aspecten thuis. Ook is het belangrijk dat uw logo tijdloos is. Een logo dient zeker 10 jaar mee te gaan. Indien u vaak van design veranderd, raakt u uw opgebouwde imago kwijt. De doelgroep herkent uw logo dan ook niet meer.

Secretaresse logo’s hebben een aantal veel voorkomende elementen zoals:

 • Persoonlijk,
 • Tekst met klein logo,
 • Symbool,
 • Vrouwelijk,
 • kleuren als roze en paars.

Indien u gebruikt maakt van veel voorkomende elementen, is het belangrijk dat u dit op een creatieve manier toepast. Als u logo eruit springt, zorgt het ervoor dat nieuwe klanten tot uw onderneming komen en trouwe klanten binding krijgen met uw onderneming.

Voorbeelden van secretaresse logo’s

secretaresse logo voorbeeld   secretaresse logo   secretaresse voorbeeld logo

secretaresselogo    secretaresselogo voorbeeld    Logo secretaresse

Wij bieden verschillende pakketten aan om uw onderscheidende logo tot stand te laten brengen.

 • Basis pakket
 • Luxe pakket
 • VIP pakket
 • VIP 3 pakket
 • VIP 5 pakket
 • VIP extra snel pakket

Alle pakketten variëren in prijsklasse. En zo ontvangt u bij het luxe, basis, VIP en VIP extra pakket 1 logo. Bij het VIP 3 en 5 pakket ontvangt u meerdere logo’s.

Voor iedereen is er het gepaste pakket om een secretaresse logo te ontwerpen.

Klik hier om uw eigen secretaresse logo te bestellen !

prijzen_knop          bestel_knop

Adviezen voor het Ontwikkelen van Uw secretaresse logo

Variëren op Uw Beeldmerk

Het pluspunt van een gangbaar bedrijf logo is dat er keurig mee te variëren valt. Google varieert continu met de letterkleuren en met allerhande achtergronden. Voor alle feestje past Google zijn bedrijfslogo aan, hoewel het bedrijf logo – door de soberheid – nog steedsherkenbaaris. Apple kan bovendien zonder risico de tinten van bestaan bedrijf logo aanpassen. Het blijft herkenbaar.

Niet Slechts voor Multinationals

Individuen identificeren zichzelf steeds meer met merken, en dat laten ze herhaaldelijk bewonderen door het bedrijfslogo van dat artikel waarneembaar te dragen of bij zichzelf te hebben. Een pul met het bedrijfslogo van Starbucks, bv.. Zo kunnen ze laten zien wie ze bestaan, en enkele hun waarden zijn.
Een krachtig merk heeft een krachtig embleem. Dat geldt voor aanzienlijke merken, nochtans dat geldt net zo buitengewoon voor minder belangrijke merken. Zorg dat mensen zichzelf bovendien met uw product kunnen identificeren!

Een logo is bovenmatig bepalend. In één oogopslag moeten gasten van uw webpagina en uw Facebook page kunnen bekijken waar uw winkelbedrijf voor stapt. Een prima beeldmerk laat ditzelfde zien en zorgt ook voor de herkenbaarheid van uw bedrijf. Echter wat is nu belangrijk bij het ontwerp van een logo?

Uitgangspunt voor Uw Huisstijl

Een bedrijfslogo moet zo uitgedacht worden dat het als pijler kan dienst doen voor uw huisstijl. Deze stijl zorgt voor samenhorigheid en eenstemmigheid in al uw uitspraken met uw potentiële klanten en potentiële klanten. Dus in uw advertenties en aanbiedingen, doch bovendien in uw brieven, uw brochures en op uw advertenties. Dit versterkt de betrouwbare look en feel van uw concern in hoge mate. Het embleem is leading in deze stijl. Houd hier rekening mee onder het formaat van uw logo.

Wel of Geen Beeldmerk met een Leus?

Een correcte slagzin is veel geld waard. Het is als een tover tactiek die consumenten in de wacht sleept: een sterke tekstschrijver is zijn goud dan bovendien dubbel en dwars waard. Maar moet deze slagzin ook op het bedrijf logo? Denk er fantastisch over na waar u het bedrijfslogo voor wilt gebruiken. De kreet mag logischerwijs op het embleem als het gebruikt wordt voor uw webpagina, pamfletten, adWords en Facebook brieven.

Welke Kleuren in uw secretaresse logo?

Kleur hoeft niet in een beeldmerk. Een bedrijf logo kan heel bruikbaar enkel in zwart/wit of in grijstinten zijn. Echter het is nog geschikter om dit bedrijf logo dan ook in kleur te hebben. De meest gekozen kleuren in een bedrijfslogo zijn de oorspronkelijke kleuren. Dit bestaan de tinten rood, blauw en geel.

Geel

Geel is een fleurige, fleurige kleur. Heel effectief voor spelletjes, voor party’s, en voor reis- en organisatiebureaus. Echter bovendien no-nonsense dienstverleners die dit uit willen stralen kunnen deze kleur gebruiken.

Blauw

Blauw is de meest zakelijke kleur, die voortreffelijk strookt met no-nonsense dienstverlening. Relateer blauw met zwart, wit en grijs om analyse, rust en degelijkheid uit te stralen.

Rood

Rood is een kleur die op de voorgrond staat. Er gaat een bepaalde agressie van uit, dus pas dit secuur toe. Onder bepaalde merken kan het om deze reden echt wel. Coca-Cola gebruikt deze kleur al 100 jaar met plenty enthousiasme!

Secundaire kleuren

Paars is kunstig, oranje straalt levensvreugde uit, en groen komt voor het milieu en duurzaamheid. Verbinden met zwart en wit is altijd adequaat, nochtans kijk uit met het koppelen met de additionele kleur. Dit valt vaak niet bruikbaar uit. De additieve kleur is de oorspronkelijke kleur die niet in deze mengkleur zit. Dus voor oranje (geel en rood) is dat blauw, voor paars (rood en blauw) is dat geel, en voor groen (blauw en geel) is dat rood. Natuurlijk is dit ook een kwestie van smaak.

prijzen_knop          bestel_knop

Belangrijkheid van het Beste Lettertype

Zo is er een lettertype voor ieder bedrijf. Kunt u het niet vinden? Dan kunt u altijd nog uw prive, uitmuntende lettertype laten ontwerpen!

Uw Embleem Hervormen

Uw handelsbedrijf transformeert, en uw bedrijfslogo vervormt mee. Eenvoudig doen! Uw bedrijf logo presenteert uw artikel!

Uw bedrijf logo Bijstellen voor de Feestdagen

Uw embleem in kerstkleuren of met een achtergrondje van paashazen voor de feestdagen, of in rood-wit-blauw voor een nationale feestdag: het kan allemaal. Het is een additionele middel om te communiceren met uw klanten en potentiële klanten.

3 Basissoorten Bedrijf logos

Metaforische Bedrijf logos en Iconen

Een bedrijf logo enkele slechts uit een icoon bestaat, is als het logo van een product. Dit kan buitengewoon krachtig bestaan. Een opvallende, roodgele schelp aan de kant van de autoweg omvat: “Daarmee kan getankt worden” en “Dit is een tankstation van de Shell”. Door het embleem bestaan al deze bewoordingen overbodig geworden.

Woordlogos

Woordlogos bestaan herhaaldelijk alleen uit de naam van het merk. Soms staat er ook nog een slogan onder. Afstompend en afstompend? Geenszins: er zijn in de duizend soorten lettertypen die uw logo net dát cachet en die uitstraling kunnen geven om het eruit te laten klappen.

Combinatie van Icoontjes en Teksten of Bewoording

MacDonalds gebruikt een gelijke tinten als Shell. Een hoge gele M met erin, in het rood, de bedrijfsnaam. Starbucks zet een beeld editie van een topless zeemeermin in een rondje, met in een buitencirkel de bedrijfsnaam en het bedrijf: Starbucks Coffee.

Opvallend op Iphones en Tablets

Sinds 2 jaar komen de meeste websitebezoekers uw site binnen via een telefoontoestel of een ipad. Niet uitsluitend moet uw volledige webpagina responsive bestaan, zodat de inhoud zichzelf toesnijd op aan het formaat van het beeldscherm, bovendien uw logo moet voortreffelijk te observeren bestaan op een kleiner apparaat. Als personen er een loep bij moeten nemen om de bewoording op uw beeldmerk te lezen, dan roept dat zeker irritatie op.

Starbucks heeft zo’n complex bedrijfslogo met aanzienlijk detail. Dit hebben ze geklaard door verschillende exemplaren van hun beeldmerk te creëren met steeds minder detail voor de minder belangrijke schermen. Ditzelfde werkt. Google heeft het verholpen door in plaats van de gehele naam alleen de eerste letter te gebruiken in icons: G+ bv..

prijzen_knop          bestel_knop