Fantastisch roeien logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een roeien logo voor uw club? Hier vindt u een uitmuntend logo voor een erg goedkope prijs. Onze designers zijn echte specialisten en leveren professionele sportlogo’s. Zij maken een geheel gepersonaliseerd roeien logo.

Daarom kiest u voor een roeien logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een roeien logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het produceren van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo’s maken voor sportscholen, sportverenigingen en fabrikanten die sportproducten maken.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw verlangens. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, club of organisatie naar voren. Het resultaat is een vakkundig en elegant logo tegen een spotgoedkope prijs.

Bij ons profiteert u van al deze pluspunten:

 • Bekwame en originele ontwerpers
 • Vriendelijke medewerkers
 • Een geheel gepersonaliseerd logo vanaf 15 euro
 • Binnen 72 uur beschikt u over het roeien logo
 • Jarenlange ervaring op het gebied van sport logo’s
 • De keuze uit diverse pakketten

Deze voorbeelden van roeien logo’s vonden wij via het internet:

Roeien logo 2Roeien logo 1Roeien3

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verscheidene pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw website of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien vele logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er beslist bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een adequaat roeien logo

Het is praktisch om van te voren te bepalen hoe uw roeien logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve impressie is.

Bij het verzinnen van een efficiënt roeien logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

 1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
 2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
 3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent roeien wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om roeien logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een roeien logo? Kijk op het internet. Daar zijn meerdere logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt vormgeven.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt makkelijker herkend dan een complex logo. De meest doeltreffende logo’s hebben iets onverwachts en origineels, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De respons van uw klanten bepaalt of uw logo succesvol is of niet. Het is bovenal belangrijk om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw klant met roeien?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is overwegend verstandig om gebruik te maken van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer belangrijk. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en bijzonder lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel herkennen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype effectiever. Het gebruik van talrijke lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.   

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn roeien logo?

Het lettertype dat u kies voor uw roeien logo beslist voor een ruim deel ook de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw consumenten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, klassiek, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar uiterst geschikt voor zijn:

 • Gill Sans Ultra Bold
 • Century Gothic
 • Impact
 • Agency FB
 • Eras
 • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw roeien logo gebruiken, slechts weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, vitaliteit, gevaar en agressie. Rood wordt ook verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een geweldige kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van innovatie en vooruitstrevendheid. Het staat ook voor Holland, voor jeugd, vreugde, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonneschijn, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is hoofdzakelijk de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat bovendien voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en elegantie, aan de andere kant dood en misdaad (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is voornamelijk de kleur van onbedorvenheid, reinheid en soberheid. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, slechts ook met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Voornamelijk de bedrijven die producten voor vrouwen creëren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het maken van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt hoofdzakelijk logo’s voor beginnende bedrijven. Wij helpen bovendien graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitdraagt? Onze geoefende en originele grafische designers vormgeven een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze ontwerpen velerlei unieke logo’s voor ondernemingen uit veel verschillende branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uiterst aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze ontwerpen resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt.

15 Euro Logo’s laat gegarandeerd tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een roeien logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.