Referenties

Een selectie van de vele honderden klanten die ons team door de jaren heen heeft geholpen aan een uniek logo

We zijn inmiddels overgestapt op het gebruik van Trustpilot, deze pagina zal binnenkort dan ook verdwijnen of aangepast worden.
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9! Zie ook: https://nl.trustpilot.com/review/www.15eurologos.nl.

ReferentieRickMeijer

5 Star rating afbeelding

Eindelijk een bedrijf die een echt uniek logo naar mijn wens heeft ontworpen. Mijn visitekaartjes en folders die opvallen en stralen als ik ze achterlaat bij een klant. 15 Euro Logo’s heeft mijn 5 sterren dubbel en dwars verdient!

Rick Meijer – Inchtech

 

4.5 Star rating afbeelding

Ik had zo mijn twijfels. Zo weinig geld voor een uniek logo? Maar mijn twijfels waren zeker niet terecht. 15 euro logo s heeft een uniek logo voor mij ontworpen. Zeer klantvriendelijke designers ook. Knap werk 15 euro logo s!

Benjamin de Jong – Funfax

 

5 Star rating afbeelding

Jullie hebben een top prestatie afgeleverd! Ik had niet verwacht dat ik voor deze prijs zo’n professioneel logo zou krijgen. Daarnaast ben ik erg te spreken over jullie services. 5 sterren dik verdiend! Bedankt 15 Euro Logo’s!

Peter Hakstege – Cooltax

 

4 Star rating afbeelding

Helaas was het eerste logo dat ik binnenkreeg niet naar mijn zin. Ik vond de kleurencombinaties geen succes. Toen heeft 15 Euro Logo’s mijn logo aangepast naar mijn wensen. Nu ziet mijn logo er top uit! Bedankt!

Silvia Dekker – Budget dames mode

 

4.5 Star rating afbeelding

Mooi logo afgeleverd en zeer klantvriendelijk

Bert van der Heijden – Voltlux

 

4.5 Star rating afbeelding

Overzichtelijke website waar alles duidelijk opstaat. Ik kon alles goed vinden, ook al ben ik met mijn leeftijd niet zo handig met al die nieuwe technologieën.

Trudy de Bruin – Het Hoekje

 

4 Star rating afbeelding

Voor 15 euro hebben jullie een heel uniek logo voor mij ontworpen. Zeker een aanrader!

Annette Dijkstra – Solla

 

5 Star rating afbeelding

Goede service en professioneel bedrijf.

Peter Hendriks – Brightware

 

5 Star rating afbeelding

Na 1x aanpassen hebben zij een logo voor mij ontworpen dat past bij mijn bedrijf.

Michiel Hoorn – Hoorn b.v.

 

4.5 Star rating afbeelding

Voor het bedrijf van mijn broer wilden we een nieuwe logo. Daar hoort natuurlijk ook een nieuw, fris en opvallend logo bij. Zo kwamen wij bij 15 Euro Logo’s. Het logo overtrof onze verwachtingen, wij zijn erg tevreden.

Mohammed Birkan – Autorijschool Birkan

 

5 Star rating afbeelding

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en zeer professioneel

Marieke Hogendoorn – Hondenuitlaat service Hogendoorn

 

5 Star rating afbeelding

Ik ben een startende onderneming en ik zocht een professioneel bedrijf waar ik voor weinig geld mijn bedrijfslogo kon laten ontwerpen. Toen kwam ik uit bij 15 euro logo s. Het eindresultaat was boven mijn verwachting! Ze hebben uitstekend naar mijn wensen geluisterd, wat heeft geresulteerd in een logo dat precies bij mijn bedrijf past. Ik raad dit bedrijf dan ook aan aan alle startende ondernemingen die niet veel geld tot hun beschikking hebben om een goed logo te laten ontwerpen.

Ewoud Brinkman – Youbeat

 

5 Star rating afbeelding

Wauw wat een snelle levering! Binnen 2 dagen had ik het logo in mijn mailbox, en wat een gaaf contrast tussen de kleuren van het logo!

Janneke de Haan – Trandexon

3.5 Star rating afbeelding

Ik heb even op mijn logo moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Na een paar keer heen en weer sturen heb ik nu het logo dat aan al mijn verwachtingen voldoet.

Jurgen van der Horst – Tam Techno

 

5 Star rating afbeelding

Na jaren twijfelen besloot ik mijn huidige baan op te zeggen om een eigen bedrijfje te beginnen, hier droomde ik al van sinds de middelbare school. Zo gezegd zo gedaan. Na alles financieel geregeld te hebben ging ik aan de slag met het ontwerpen van een logo. Nu bleek dat mijn grafische skills ronduit vreselijk waren.

Toen ben ik maar gaan zoeken naar een externe leverancier voor mijn logo. Dit bleek nog geen makkelijke opgave. Na lang zoeken en ontwerpen aanvragen bij verschillende designers kwam ik bij 15 Euro Logo’s uit. Ik ben heel tevreden over hun ontwerp en de snelle levering! Ook de prijs is ideaal voor een beginnend ondernemer. Ik ben zeer tevreden over 15 Euro Logo’s, Top!

Daan de Vos – P&I

 

3.5 Star rating afbeelding

Ik heb een week moeten wachten op mijn logo, omdat het volgens 15 Euro Logo’s een ‘’zeer drukke periode’’ was. Hier was ik erg ontevreden over, totdat naderhand mijn Basis-pakket werd geüpdatet naar een Luxe-pakket. Een professioneel bedrijf, ondanks dat ik zo lang heb moeten wachten ben ik zeer tevreden over de service.

Lars Jansen – Jansen Timmerwerken

 

4.5 Star rating afbeelding

Een uniek staaltje werk voor die prijs!

Robert de Jong – De jong Schoenen

 

5 Star rating afbeelding

Alles verliep precies zoals het moest, goede kwaliteit en service.

Mikey Kuijpers – VIA job

 

5 Star rating afbeelding

Geweldige logo ontwerpers! Ik heb een afbeelding van een logo meegestuurd ter inspiratie voor mijn logo. Daarnaast had ik nog een aantal wensen waar mijn logo aan moest voldoen. Alle wensen hebben ze opgevolgd Het logo is alles wat ik voor ogen had en uniek. Een logo ontwerpbureau dat echt luistert naar zijn klanten.

Maaike de Wit – Roojo

 

5 Star rating afbeelding

Volledige 5 sterren voor 15 Euro Logo’s! Wat een TOP kwaliteit. Ik ben super tevreden met mijn gave en unieke logo!!

Frank van het Hart – Trendgro

 

4.5 Star rating afbeelding

Ikzelf ben niet snel tevreden, daarom ben ik voor het VIPpakket gegaan, oneindig revisies. Na meerdere logo’s terug te hebben gestuurd bleef 15 Euro Logo’s zeer geduldig en professioneel. Dit gaf mij een fijn gevoel. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen met mijn logo, ze kunnen trots zijn!

Daniek de Vries – Trandexon

 

5 Star rating afbeelding

Een uitstekend logo voor een goedkoop prijsje. Ik raad iedereen wel het luxe pakket van 35 euro of het VIP pakket van 55 euro aan. Zo heb je de mogelijkheid om je logo een paar keer of onbeperkt te laten aanpassen. Zelf heb ik luxe pakket genomen. Het logo moest 2 keer aangepast worden voordat ik helemaal tevreden was. Het resultaat is zeer goed. Voor diegene die zeer kritisch zijn en veel eisen hebben, moeten het VIP pakket nemen. Maar mijn ervaring is dat je na een paar keer veranderen een goed logo hebt.

Remco Rietveld – Rietveld Techniek

 

5 Star rating afbeelding

Fijne site zonder veel toeters en bellen. Lekker rustig, daar houd ik van. Goede service en met de kwaliteit is ook niks mis.

Ahmed Yilmaz – Zamliy

 

4.5 Star rating afbeelding

Zeer professioneel bedrijf en echte ervaren designers. In 1 keer hebben zij een logo voor mij ontworpen dat mijn bedrijf uitstraalt.

Mohammed Amrani – Bluemoti