Subliem rally logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een rally logo voor uw club? Hier vindt u een mooi logo voor een zeer lage prijs. Onze designers zijn echte specialisten en leveren vakkundige sportlogo’s. Zij maken een geheel gepersonaliseerd rally logo.

Daarom kiest u voor een rally logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een rally logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het vormgeven van logo’s creëren voor sportscholen, sportclubs en producenten die sportartikelen produceren.

Onze designers houden rekening met al uw verlangens. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of instelling naar voren. Het resultaat is een professioneel en elegant logo tegen een lage prijs.

Deze voorbeelden van rally logo’s vonden wij via het internet:

voorbeeld van een rally logo voorbeeld rally logo

logo rally rally logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er altijd bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een effectief rally logo

Het is verstandig om van te voren te bepalen hoe uw rally logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede impressie is.

Bij het verzinnen van een effectief rally logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent rally wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om rally logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een rally logo? Kijk op het internet. Daar zijn legio logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt vormgeven.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt gemakkelijker herkend dan een gecompliceerd logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en speciaals, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en passie.

Denk vanuit de klant

De respons van uw consumenten beslist of uw logo succesvol is of niet. Het is voornamelijk belangrijk om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw consument met rally?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is vooral handig om gebruik te maken van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en apart lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype doeltreffender. Het gebruik van talrijke lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn rally logo?

Het lettertype dat u kies voor uw rally logo beslist voor een ruim deel bovendien de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw consumenten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, conventioneel, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar enorm geschikt voor zijn:

  • Gill Sans Ultra Bold
  • Eras
  • Agency FB
  • Impact
  • Century Gothic
  • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw rally logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, risico en agressie. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een geweldige kleur, omdat een logo door rood er dynamischer uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en progressie. Het staat ook voor Nederland, voor jeugdigheid, vreugde, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonneschijn, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is bovenal de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten ontwikkelen bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel velerlei betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is met name de kleur van puurheid, zuiverheid en soberheid. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, slechts bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, structuur en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Bovenal de bedrijven die producten voor vrouwen produceren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het maken van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt met name logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen ook graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitdraagt? Onze ervaren en creatieve grafische designers creëren een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze creëren velerlei unieke logo’s voor ondernemingen uit veel verschillende branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een zeer aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze ontwikkelen resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitdraagt.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een rally logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.