Professioneel Jaguar Logo al vanaf 15 euro!

Wilt u graag een professioneel jaguar logo laten ontwerpen, omdat dit dier de kracht van uw bedrijf uitstraalt? Bij 15 Euro Logos heeft u een jaguar logo tegen een spotgoedkope prijs! Onze designers zijn specialist op het gebied van dieren logo’s. Zij ontwerpen een jaguar logo geheel naar uw wens. Binnen 72 uur heeft u een logo jaguar tot uw beschikking.

15 Euro Logo’s – Gespecialiseerd in een jaguar logo ontwerpen

Wilt u graag een jaguar logo? Wij zijn hét bedrijf om dit dieren logo te ontwerpen! Onze designers hebben jarenlange ervaring in het maken van dieren logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk dieren logo’s ontwerpen, voor bedrijven uit verschillende branches.

Een logo jaguar wordt zeer secuur en efficiënt ontworpen. Onze designers zorgen ervoor dat het imago en de identiteit van uw bedrijf in het logo naar voren komt. U krijgt een logo met een professionele uitstraling die aan al uw wensen voldoet tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

 

Pakketten van 15 Euro Logo’s

Bij 15 Euro logo’s bieden wij verschillende pakketten aan voor het ontwikkelen van uw logo. Het logo geschikt voor verschillende zaken. Denk hierbij aan klein en groot druk werk. Bijvoorbeeld: website, banners, visitekaartjes, briefpapier, posters, flyers of als belettering voor auto’s en gebouwen.

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Bij 15 euro logo’s profiteert u samengevat van de volgende voordelen:

 • Een uniek jaguar logo vanaf 15 euro!
 • Professionele designers
 • Jarenlange ervaring in het ontwerpen van dieren logo’s
 • Binnen 72 uur de logo tot uw beschikking
 • U kiest uit verschillende voordelige pakketten voor ontwerp logo
 • Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

Tips voor het bedenken van een jaguar logo

Het is verstandig om van te voren te bedenken hoe uw jaguar logo er ongeveer uit moet komen te zien. Uw producten en diensten worden tenslotte gekoppeld aan uw logo. Het is daarom belangrijk dat u een beeld heeft van hoe uw logo vormgegeven moet worden.

De volgende vragen dient u aan uzelf stellen bij het bedenken van een logo jaguar. Hoe moet het logo vormgegeven worden, zodat mijn klanten worden aangesproken en ze begrijpen waar mijn bedrijf voor staat? Welke elementen naast een jaguar wil ik laten terug komen in het logo? Welke kleuren en welk lettertype moet ik gaan gebruiken? Een logo moet de karakter en de kernwaarden van uw bedrijf uitstralen.

Hieronder vindt u een aantal tips die u op weg helpen bij bedenken van een jaguar logo.

Tip 1: Inspiratie
Zoek op het internet naar logo’s voor inspiratie. Zo krijgt u een idee welke jaguar logo’s er zijn. Daarnaast doet u inspiratie op hoe u uw logo wilt vormgeven.

Tip 2: Kleuren
Bedenk  welke kleuren u wilt gebruiken in uw logo. Wilt u de normale kleur van een jaguar of moet de jaguar uitgebeeld zijn in de kleuren die uw bedrijf uitstralen?

Tip 3:  Hoe komt een jaguar uit te zien?

Bedenk goed hoe u een jaguar wilt uitbeelden. Wilt u een complete jaguar of alleen de kop van een jaguar? Hoe moet dit dier kijken, welke emotie moet het uitstralen? Wat moet de sfeer worden? Welke positie wilt u dat de jaguar heeft?

Tip 4: Jaguar afbeelding gecombineerd met een andere afbeelding
Wilt u graag alleen een jaguar in uw logo of moet de jaguar gecombineerd worden met een andere afbeelding? Dit kan een afbeelding zijn die te maken heeft met uw product of dienst of een afbeelding van een ander dier of voorwerp enzovoort.

Tip 5: Jaguar afbeelding en tekst
Een jaguar kunt u combineren met tekst. Bedenk van te voren wat voor tekst u wilt verwerken in het logo. De naam van uw bedrijf (product of dienst)? Of naam en slogan van uw bedrijf? Daarnaast is het verstandig om vooraf het lettertype te bepalen. Kies niet voor een te wild, schreeuwerig of onduidelijke lettertype. Kies voor een lettertype die de doelgroep aanspreekt. Ditlettertype gaat u waarschijnlijk ook doorvoeren in uw huisstijl.

Tip 6: Denk altijd vanuit uw klant

Denk bij het bedenken van uw logo altijd aan de klant. Waar denkt de klant aan bij mijn product of dienst? U denkt waarschijnlijk te veel vanuit uw bedrijf en niet vanuit de doelgroep. Uw doelgroep moet direct uw logo begrijpen. Uiteindelijk kopen zij uw product of maken zij gebruik van uw dienst. Vraag daarom altijd feedback aan iemand met een kritische blik of iemand uit de doelgroep.

Logo jaguar – Woordmerk, beeldmerk of combinatie?

Er bestaan verschillende soorten logo’s. U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie logo. Hieronder leggen wij deze logo’s kort uit.

Woordmerk logo

Bij een woordmerk logo bestaat het logo alleen uit letters. Het lettertype en de grootte daarvan, is dan ook erg belangrijk. U kiest bijvoorbeeld voor een woordmerk logo als u een onderscheidende unieke naam heeft of de naam direct zegt wat voor product of dienst u aanbiedt.

Beeldmerk logo
Bij een beeldmerk logo bestaat een logo alleen uit een symbool, icoon of vorm. In uw geval is dat een jaguar. U kiest voor een beeldmerk als uw symbool, icoon of vorm duidelijk weergeeft waar uw product of dienst voor staat. Daarnaast maakt u gebruikt van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is. Ook kiest u voor een beeldmerk logo als het logo uniek is en u onderscheidt van uw concurrenten.

Woord- en beeldmerk logo (combinatie logo)
Een woord- en beeldmerk logo is een afbeelding gecombineerd met letters. In uw geval zal dit een afbeelding van een jaguar met uw bedrijfsnaam (met een slogan) zijn. U kiest voor een gecombineerd logo als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen, uw naam niet onderscheidend genoeg is of als de naam van uw bedrijf niks zegt over uw product of dienst. U maakt met een woord- en beeldmerk logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en wat voor product of dienst u aanbiedt.

Welke kleuren zijn geschikt voor een logo?

U wilt graag kleuren in uw jaguar logo verwerken, maar wat zijn de juiste kleuren die uw bedrijf uitstraalt? Kiest u voor kleuren die bij de jaguar passen of waar uw bedrijf voor staat? Hieronder vindt u de meest gebruikte kleuren voor logo’s en de betekenis van de kleuren.

Oranje – de innoverende kleur
Bent u een innoverend en modern bedrijf? Dan is oranje een hele geschikte kleur om in uw logo verwerken. Oranje staat voor innovatie en progressie. Daarnaast wordt oranje ook gezien als een kleur die staat voor vreugde en jeugdigheid.

Geel – de levendige kleur
Geel is een gedurfde keuze. Deze kleur kan een verkeerd signaal afgeven, omdat in veel waarschuwingstekens/borden ook geel is verwerkt. Over het algemeen koppelen mensen geel aan de zon. Het wordt daarom gezien als een stralende, warme en vriendelijke kleur. Ook is geel een eetlustopwekkende kleur. McDonald’s maakt daarom dan ook gebruik van geel.

Groen – de natuurlijke/vredige kleur
De kleur groen wordt vaak in een logo verwerkt van milieuvriendelijke bedrijven. Het staat voor de natuur, groei en duurzaamheid. Daarnaast is groen een frisse kleur.

Blauw – kleur van vertrouwen
Wilt u een zakelijk logo? Dan is blauw zeer aan te raden. Het wordt vaak gekoppeld aan succes of autoriteit. De kleur staat voor integer, vakkundigheid en vertrouwen.

Paars – de creatieve spirituele kleur
Paars staat voor creativiteit, maar staat ook bekend als een spirituele kleur. Daarnaast is paars een luxueuze kleur en wordt het gezien als de kleur van de rijkdom.

Roze – de vrouwelijke kleur
Bedrijven die producten speciaal voor vrouwen aanbieden, gebruiken veelal roze in hun logo’s. Ook is roze een flirterige en sensuele kleur.

Bruin – de natuurlijke/stoere kleur
Bruin wordt vaak verwerkt in logo’s voor stoere of mannelijke producten. Daarnaast staat deze kleur voor de natuur (aarde). 

Grijs – de balans kleur
Grijs is een neutrale en kalme kleur. Deze kleur wordt vaak gebruikt als een ondersteunende kleur of als een vervangende kleur voor zwart. Ook staat grijs voor luxe en autoriteit.

Zwart – de krachtige kleur
Zwart staat voor kracht en mysterie, maar wordt ook geassocieerd met de dood. Deze kleur wordt vaak gebruikt voor zwart-wit logo’s. Zwart-wit logo’s zijn momenteel erg populair.

Wit – de zuivere kleur
Wit wordt in veel logo’s verwerkt als beeldmerk of woordmerk. Deze kleur staat voor zuiverheid, puurheid en eenvoud. Veel bedrijven laten een wit logo en een gekleurd logo ontwerpen.

Rood – de energieke intense kleur

Als u aan rood denkt, dan denkt u waarschijnlijk aan passie of warmte. De kleur rood wordt vaak ook als een gevaarlijke en energieke kleur gezien. Daarnaast wordt deze kleur regelmatig verwerkt in logo’s van restaurants of in logo’s van bedrijven die voedselproducten aanbieden. Rood werkt namelijk ook de eetlust op. 

Wat zijn geschikte lettertypes voor een jaguar logo?

Het lettertype van uw jaguar logo bepaalt ook de uitstraling van het logo. Het lettertype word geassocieerd met het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat u het juiste lettertype kiest die past bij uw jaguar logo en uw bedrijf. Gaat u voor een klassieke, chique, trendy of een stoer lettertype?

Hieronder worden er een aantal lettertypes beschreven die zeer geschikt zijn en veel gebruikt worden voor logo’s.

 • Impact
 • Gill Sans Ultra Bold
 • Tahoma
 • Century Gothic
 • Agency FB
 • Eras

Meer over 15 Euro Logo’s

15 Euro Logo’s is een ervaren bedrijf in het ontwerpen van diverse logo’s. Wij maken voornamelijk logo’s voor startende ondernemingen. Daarnaast staan wij graag klaar voor bestaande bedrijven die een nieuw logo wensen of die hun logo willen laten herontwerpen.

Team
Ons creatieve en ervaren grafische designers doen er alles aan om voor u een logo te ontwerpen dat uw bedrijf weerspiegelt. Onze designers zijn van alle markten thuis. Ze maken met passie originele logo’s voor bedrijven uit uiteenlopende branches. Zakelijk en particulier. De designers ontwikkelen uw gewenste logo tegen een zeer goedkope prijs!

Door nauwkeurig naar uw wensen en behoeften te luisteren, zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoet. Door uw aanwijzingen en hun creatieve brein, creëren zij een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt. Ze staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan!

Wij laten gegarandeerd tevreden klanten achter. Bekijk onze referenties.

Contact 15 Euro Logo’s

Heeft u vragen over een logo jaguar laten ontwerpen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Telefoonnummer klantenservice

Tel: 085 040 60 91
(Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur)

E-mail klantenservice

info@15eurologos.nl

Bij 15 Euro Logo’s ontvangt u binnen 24 uur antwoord op uw vragen.