Logo Onderwijs |Onderwijs Logo? Voor Slechts 15 Euro

Een leerzaam onderwijs logo voor slechts 15 euro

Dankzij 15eurologos.nl heeft u heel voordelig een handgemaakt en origineel logo voor uw onderwijs instituut. Uw logo doet u onderscheiden van de andere scholen. Een passend onderwijs logo zorgt ervoor dat de desbetreffende weten wat voor school u bent.

prijzen_knop          bestel_knop

Het is belangrijk om uw onderwijs logo op een gepaste manier vorm te geven. Allereerst is er bijvoorbeeld de onderscheidt tussen de basisschool, middelbare school, hogere school en universitaire scholen. Een logo voor de basisschool is bijvoorbeeld veel kinderlijker dan een logo voor een universitaire school.

Iedere logo brengt een boodschap over. Het is daarom belangrijk om uzelf van te voren af te vragen welke boodschap u over wilt brengen. Gaat het bijvoorbeeld om een religieuze school of om een openbare school? Dit kunt u in uw logo laten overbrengen.

De grafische designers zijn dankzij werkervaring er achter gekomen dat er een aantal veel voorkomende elementen zijn bij onderwijs logo’s. We hebben deze elementen op een rijtje gezet:

  • simpel
  • kleurrijk
  • de naam van het onderwijs instituut in het logo
  • de plaats van de vestiging van het onderwijs instituut in het logo

Onze grafische designers staan klaar om de boodschap die u wilt overbrengen om te zetten in een verrassend onderwijs logo. Daarnaast verwerken onze ontwerpers deze elementen op een originele manier in uw logo. Op die manier ontvangt u een geschikt logo voor uw onderwijs instituut.

Voorbeelden van Onderwijs Logo 

logo onderwijs    onderwijs logo    onderwijs voorbeeld logo

onderwijslogo         logo voorbeeld onderwijs      onderwijs logo voorbeeld

Er zijn een aantal pakketten die 15eurologos.nl heeft samengesteld. Welk pakket voor u het beste is, hangt van uw wensen en eisen af. Bekijk de pakketten om achter alle opties te komen. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Bij ons heeft u de keuze om uit verschillende pakketten te kiezen. De pakketten zijn oplopend in prijs en hoeveelheid zoals:

  1. Het basis pakket kost €15,-.
  2. Het luxe pakket kost €35,-.
  3. Het VIP pakket kost €55,-
  4. Het VIP Extra snel pakket kost €75,-
  5. VIP 3 pakket kost €125,-
  6. VIP 5 pakket kost €165,-

Voor iedereen is er het gepaste pakket om een onderwijs logo  te ontwerpen.

Klik hier om uw eigen logo onderwijs te bestellen !

prijzen_knop          bestel_knop

Adviezen voor het Construeren van Uw Embleem

Een bedrijfslogo is zeer bepalend. In één keer moeten websitebezoekers van uw website en uw Facebook pagina kunnen aanschouwen waar uw artikel voor begeeft. Een gepast logo laat dit observeren en zorgt daarbij voor de herkenbaarheid van uw product. Maar wat is nu gewichtig bij het beginontwerp van een bedrijf logo?

Beginsel voor Uw Huisstijl

Een logo moet zo geschetst worden dat het als uitgangspunt kan functioneren voor uw huisstijl. Deze stijl zorgt voor eenheid en samenhorigheid in al uw communicatie met uw klanten en prospects. Dus in uw brochures en prijsopgaves, maar ook in uw advertenties, uw drukwerk en op uw flyers. Ditzelfde verhoogt de vakkundige uitstraling van uw merk in ruime mate. Het beeldmerk is leading in deze stijl. Houd hier rekening mee bij het startbestand van uw bedrijfslogo.

3 Basissoorten Beeldmerken

Ofschoon er miljoenen logos bestaan, kunnen we alle van deze bedrijfslogos in een van onderstaande categorieën opnemen.

Vermenging van Icoontjes en Teksten of Letters

MacDonalds utiliseert identieke kleuren als Shell. Een aanzienlijke gele M met erin, in het rood, de naam. Starbucks zet een symbolische versie van een topless meermin in een kring, met in een buitencirkel de naam en het merk: Starbucks Coffee.

Metaforische Logos en Pictogrammen

En wat te denken van dat appeltje, waar al een hap uit gehapt is? Dat omvat: “De machthebber van ditzelfde toestel is een kunstenaar, die niet op een tientje meer of geringer kijkt.” Maar wat heeft een appel in principe te uitstippelen met een computer of een gsm? Niemand die zich deze vraag nog stelt. Op die manier zijn het logo, de bedrijfsnaam en het artikel al gekoppeld.

Een logo wat slechts uit een icoon bestaat, is als het bedrijfslogo van een bedrijf. Dit kan bovenmatig terk zijn. Een verlichte, roodgele schelp aan de kant van de snelweg omvat: “Daarmee kan getankt worden” en “Dit is een tankstation van de Shell”. Door het embleem zijn al deze bewoording onnodig geworden.

Woordlogos

Niet voor niks is typografie een populaire toespitsing onder grafisch makers. Een beroemd voorbeeld is het bedrijfslogo van Google. Ditzelfde is de naam van het merk in een stabiel lettertype, maar frequent in andere kleuren en met gevariëerde achtergronden.

Woordlogos bestaan veel voorkomend uitsluitend uit de bedrijfsnaam van het artikel. Incidenteel begeeft er ook nog een leus onder. Doorsnee en zonder inspiratie? Daarentegen: er zijn in de duizend verschillenden lettertypen die uw embleem net dát cachet en die look en feel kunnen geven om het eruit te laten springen.

Duidelijk waarneembaar op Iphones en Tablets

Sedert 2 jaar verschijnen de meeste internetbezoekers uw site binnen middels een smartphone of een ipad. Niet alleen moet uw volkomen webpagina responsive zijn, zodat de inhoud zichzelf corrigeert aan het formaat van het beeldscherm, ook uw logo moet perfect te bewonderen zijn op een kleiner device. Als mensen er een loep onder moeten nemen om de formulering op uw bedrijf logoleesbaar dan roept dat logischerwijs irritatie op.

Wel of Geen Embleem met een Kreet?

Een passende slogan is geld waard. Het is als een tover methode die consumenten verdient: een bruikbare copywriter is zijn goud dan ook dubbel en dwars waard. Maar moet deze leus ook op het bedrijf logo? Denk er kwalitatief over na waar u het onderwijs logo voor wilt gebruiken. De slogan mag uiteraard op het embleem als het utiliseert wordt voor uw site, brieven, adWords en Facebook advertenties.

Niet Uitsluitend voor Multinationals

Personen identificeren zich steeds meer met merken, en dat laten ze veel voorkomend zien door het embleem van dat handelsmerk waarneembaar te dragen of bij zich te hebben. Een beker met het bedrijfslogo van Starbucks, bv.. Zo kunnen ze laten bewonderen wie ze zijn, en wat hun gedragslijnen zijn.
Een sterk merk heeft een sterk logo. Dat geldt voor aanzienlijke merken, maar dat geldt net zo volmaakt voor minder bekende merken. Zorg dat mensen zich ook met uw product kunnen identificeren!

prijzen_knop          bestel_knop

Welke Tinten in uw onderwijs logo?

Kleur hoeft niet in een logo onderwijs. Een embleem kan heel goed als enige in zwart/wit of in grijstinten zijn. Maar het is nog beter om ditzelfde embleem dan ook in kleur te hebben. De meest aanwezige kleuren in een bedrijf logo zijn de oorspronkelijke kleuren. Ditzelfde zijn de kleuren rood, blauw en geel.

Op ruime afstand hiervan arriveren de minder bekende kleuren. Ditzelfde zijn de tinten die gemengd zijn van de hoofd kleuren: groen, paars en oranje. Zwart en wit kan met al deze kleuren samengesteld worden. Wijk enkel in uitzonderlijke gevallen van ditzelfde plan af en bedenk: de uitzondering conformeert de regel!

Rood

Rood is een kleur die op de voorgrond staat. Er gaat een bepaalde agressie van uit, dus pas ditzelfde secuur toe. Onder sommige merken kan het om deze reden juist wel. Coca-Cola utiliseert deze kleur al honderd jaar met plenty geluk!

Blauw

Blauw is de meest commerciële kleur, die prima samengaat met no-nonsense dienstverlening. Koppel blauw met zwart, wit en grijs om analyse, rust en degelijkheid uit te stralen.

Geel

Geel is een opgewekte, vrolijke kleur. Heel uitstekend voor spelletjes, voor feestvieren, en voor reis- en organisatiebureaus. Maar ook doelmatige leverancier die dit uit willen stralen kunnen deze kleur gebruiken.

Belang van het Passende Lettertype

Een dik, zwaar lettertype is moedig en ferm. Besluit dat dus niet voor het embleem van een balletschool. Een “handgeschreven” lettertype met smaakvolle, springende bewoording is hier plenty beter voor. Heeft u een schadeherstel artikel? Er zijn lettertypen waarvan de karakters half kenteren en warrig gerangschikt zijn.

Secundaire tinten

Paars is kunstig, oranje straalt levenslust uit, en groenschetsthet milieu en duurzaamheid. Combineren met zwart en wit is altijd gepast, maar kijk uit met het combineren met de additionele kleur. Ditzelfde valt veel voorkomend niet uitstekend uit. De bijgevoegde kleur is de primaire kleur die niet in deze mengkleur zit. Dus voor oranje (geel en rood) is dat blauw, voor paars (rood en blauw) is dat geel, en voor groen (blauw en geel) is dat rood. Zeker is ditzelfde ook een kwestie van smaak.

prijzen_knop          bestel_knop