Logo Verpleegkundige | Verpleegkundige Logo? Al Vanaf 15 Euro!

Een behulpzaam logo verpleegkundige

Als zelfstandige verpleegkundige bent heeft u een manier nodig om naam te maken onder mensen. Dit doet u onder andere door middel van reclame. Naamsbekendheid is noodzakelijk. Door middel van naamsbekendheid weten zorgvragers wie u bent en wat u te beiden heeft.

prijzen_knop          bestel_knop

Door uw originele logo verpleegkundige onderscheidt u zich van uw concurrenten. Wanneer uw logo te veel op die van uw concurrent lijkt, weet uw klant niet meer om welke verpleegkundige het gaat.

Logo lijken vaak veel op elkaar omdat er een aantal veelvoorkomende elementen in de logo verpleegkundige voorkomt. Dit zijn de volgende:

 • Kruis
 • Hart
 • Groen
 • Blauw
 • Rood
 • Lijnen

Logo verpleegkundige voorbeelden

Laat u hieronder inspireren door een paar verpleegkundige logo voorbeelden

logo verpleegkundige voorbeeld  voorbeeld logo verpleegkundige logo verpleegkundige

Verpleegkundige logoverpleegkundige voorbeeld logovoorbeeld verpleegkundige logo

Het is daarom belangrijk om deze elementen zo origineel mogelijk te verwerken in uw logo verpleegkundige. Wilt u graag andere aspecten in uw logo verwerken? Zorg er dan voor dat het nog wel herkenbaar is dat het om een logo verpleegkundige staat.

Onze grafische designers staan voor u klaar om een geschikt en origineel logo voor u te ontwikkelen. Aan de hand van uw wensen en eisen ontvangt u een logo dat helemaal bij u past. Een logo dat uw gezicht is naar de buitenwereld toe.

Er hangt veel van uw logo af. Naast de onderscheidenheid van uw logo is de effectiviteit bijvoorbeeld belangrijk bij uw logo. Het is namelijk niet raadzaam om uw logo om de zoveel tijd te veranderen. Uw logo verpleegkundige moet na 20, 30 of 40 jaar nog steeds hetzelfde effect hebben als nu.

15 euro logo’s behartigt al uw belangen. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een lage prijs. Onze referenties zijn beoordeeld met gemiddeld genomen een 9, u kunt achteraf betalen, de eerste versie ontvangt u al binnen 24 uur. En u heeft keuze uit verschillende pakketten zoals:

 • Pakket 1: VIP 5
 • Pakket 2: VIP 3
 • Pakket 3: VIP extra snel
 • Pakket 4: VIP
 • Pakket 5: Luxe
 • Pakket 6: Basis

Voor iedereen is er het gepaste pakket om een logo verpleegkundige te ontwerpen.

Klik hier om uw eigen logo verpleegkundige te bestellen !

prijzen_knop          bestel_knop

Adviezen voor het Ontwerpen van Uw Logo Verpleegkundige

3 Basissoorten Logos

Beeld Bedrijf logos en Tekens

Een embleem wat alleen uit een pictogram bestaat, is als het logo van een artikel. Dit kan uitermate terk zijn. Een heldere, roodgele schelp aan de kant van de autoweg omvat: “Hier kan getankt worden” en “Ditzelfde is een tankstation van de Shell”. Door het bedrijf logo zijn al deze formuleringen overbodig geworden.

En wat te denken van dat appeltje, waar al een hap uit gehapt is? Dat omvat: “De bezitter van ditzelfde toestel is een creatieveling, die niet op een tientje meer of geringer kijkt.” Maar wat heeft een appel in principe te bedenken met een notebook of een telefoontoestel? Niemand die zich deze vraag nog stelt. In die mate zijn het embleem, de bedrijfsnaam en het handelsmerk al gekoppeld.

Woordlogos

Niet voor niks is typografie een veel gekozen specialisatie onder grafisch ontwikkelaars. Een vertrouwd voorbeeld is het embleem van Google. Ditzelfde is de naam van het handelsbedrijf in een bepaald lettertype, maar dikwijls in supplementaire kleuren en met verscheidene achtergronden.

Woordlogos bestaan veelvoudig slechts uit de naam van het organisatie. Weleens stapt er ook nog een kreet bij. Oninteressant en saai? Integendeel: er zijn tienduizenden variaties lettertypen die uw bedrijfslogo net dát cachet en die uitstraling kunnen geven om het eruit te laten exploderen.

Bijeenvoeging van Tekens en Teksten of Letters

MacDonalds utiliseert identieke tinten als Shell. Een hoge gele M met daarin, in het rood, de naam. Starbucks zet een symbolische definiëring van een topless meermin in een ringetje, met in een buitencirkel de naam en het artikel: Starbucks Coffee.

Ofschoon er miljoenen bedrijf logos bestaan, kunnen we ieder van deze emblemen in een van onderstaande categorieën opnemen.

Niet Slechts voor Multinationals

Personen identificeren zichzelf steeds meer met merken, en dat laten ze vaak observeren door het logo van dat artikel waarneembaar te dragen of onder zich te hebben. Een beker met het logo van Starbucks, bijvoorbeeld. Zo kunnen ze laten bewonderen wie ze zijn, en wat hun gedragslijnen zijn.
Een sterk product heeft een sterk bedrijfslogo. Dat geldt voor aanzienlijke merken, maar dat geldt net zo volmaakt voor minder bekende merken. Zorg dat personen zichzelf ook met uw bedrijf kunnen identificeren!

Start voor Uw Huisstijl

Een logo moet zo gecreëerd worden dat het als hoeksteen kan dienst doen voor uw huisstijl. Deze stijl zorgt voor harmonie en harmonie in al uw communicatie met uw klanten en prospects. Dus in uw nieuwsbrieven en prijsaanbiedingen, maar ook in uw advertenties, uw brieven en op uw folders. Dit verbetert de vakkundige uitstraling van uw organisatie in ruime mate. Het embleem is leidend in deze stijl. Houd daarmee rekening mee onder het type van uw bedrijfslogo.

prijzen_knop          bestel_knop

Wel of Geen Logo met een Tagline?

Maar onder impressie op een gsm of ipad wordt de tagline al razendsnel te moeilijk te lezen. Maak dan een extra bewerking zonder kreet. Wilt u maar in één als enige logo investeren? Kies dan voor een logo verpleegkundige zonder slogan.

Welke Kleuren in uw Logo?

Kleur hoeft niet in een bedrijf logo. Een logo kan heel gepast als enige in zwart/wit of in grijstinten zijn. Maar het is nog beter om dit bedrijf logo dan ook in kleur te hebben. De meest aanwezige tinten in een beeldmerk zijn de elementaire kleuren. Dit zijn de kleuren rood, blauw en geel.

Op hoge afstand hiervan komen de minder bekende kleuren. Ditzelfde zijn de tinten die samengevoegd zijn van de hoofd kleuren: groen, paars en oranje. Zwart en wit kan met al deze tinten gemixt worden. Wijk uitsluitend in afwijkende gevallen van dit patroon af en bedenk: de uitzondering bevestigt de regel!

Geel

Geel is een dartelige, blije kleur. Heel volmaakt voor spelletjes, voor uitgaan, en voor reis- en organisatiebureaus. Maar ook zakelijke bedrijven die dit uit willen stralen kunnen deze kleur gebruiken.

Rood

Rood is een kleur die op de voorgrond stapt. Er gaat een vastgestelde geweldadigheid van uit, dus pas dit voorzichtig toe. Bij sommige merken kan het om deze reden juist wel. Coca-Cola hanteert deze kleur al 100 jaar met plenty voorspoed!

Blauw

Blauw is de meest commerciële kleur, die prima overeenstemt met no-nonsense dienstverlening. Verenig blauw met zwart, wit en grijs om analyse, rust en degelijkheid uit te stralen.

Uw embleem Bijstellen voor de Feestdagen

Uw bedrijfslogo in kerstkleuren of met een achtergrondje van kerst voor de feestdagen, of in rood-wit-blauw voor een binnenlandse feestdag: het kan allemaal. Het is een supplementaire wijze om te communiceren met uw klanten en leads.

Ondergeschikte tinten

Paars is artistiek, oranje straalt levensvreugde uit, en groenbelichaamthet milieu en duurzaamheid. Samenvoegen met zwart en wit is altijd gepast, maar kijk uit met het samenvoegen met de supplementaire kleur. Dit valt herhaaldelijk niet gepast uit. De additionele kleur is de elementaire kleur die niet in deze mengkleur zit. Dus voor oranje (geel en rood) is dat blauw, voor paars (rood en blauw) is dat geel, en voor groen (blauw en geel) is dat rood. Vanzelfsprekend is ditzelfde ook een kwestie van smaak.

Variëren op Uw Embleem

Het pluspunt van een normaal logo is dat er uitstekend mee te variëren valt. Google diversifieert onafgebroken met de letterkleuren en met gevariëerde achtergronden. Voor elk feestje past Google zijn bedrijf logo aan, terwijl het logo – door de eenvoudigheid – nog steedstreffendis. Apple kan ook zonder gevaar de kleuren van zijn embleem aanpassen. Het blijft representatief.

Opvallend op Smartphones en Ipads

Sinds 2 jaar komen de meeste webbezoekers uw webpagina binnen middels een telefoontoestel of een tablet. Niet als enige moet uw gehele webpagina responsive zijn, zodat de inhoud zichzelf adapteert aan het model van het beeldscherm, ook uw beeldmerk moet kwalitatief te bekijken zijn op een geringer toestel. Als mensen er een vergrootglas bij moeten nemen om de tekst op uw beeldmerk leesbaar dan roept dat uiteraard irritatie op.

prijzen_knop          bestel_knop