Uitmuntend kendo logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een kendo logo voor uw vereniging? Hier vindt u een eersteklas logo voor een heel goedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte vakmensen en leveren bekwame sportlogo’s. Zij maken een helemaal gepersonaliseerd kendo logo.

Daarom kiest u voor een kendo logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een kendo logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van allerhande sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het vormgeven van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en producenten die sportproducten produceren.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of organisatie naar voren. Het resultaat is een professioneel en stijlvol logo tegen een goedkope prijs.

Deze voorbeelden van kendo logo’s vonden wij via het internet:

Kendo logo 2Kendo logo 3Kendo logo 1

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit diverse pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn slechts liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er beslist bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een efficiënt kendo logo

Het is verstandig om van te voren te bepalen hoe uw kendo logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve indruk is.

Bij het verzinnen van een efficiënt kendo logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent kendo wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om kendo logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een kendo logo? Kijk op het internet. Daar zijn legio logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt vormgeven.

Hou het simpel

Een eenvoudig logo wordt makkelijker herkend dan een gecompliceerd logo. De meest doeltreffende logo’s hebben iets onverwachts en speciaals, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw klanten bepaalt of uw logo geslaagd is of niet. Het is hoofdzakelijk belangrijk om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met kendo?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is overwegend slim om gebruik te ontwikkelen van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en origineel lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype effectiever. Het gebruik van legio lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.   

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn kendo logo?

Het lettertype dat u kies voor uw kendo logo bepaalt voor een groot deel ook de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, conventioneel, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar heel geschikt voor zijn:

  • Eras
  • Agency FB
  • Century Gothic
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Impact
  • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw kendo logo gebruiken, slechts weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, energie, risico en agressie. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een fantastische kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en vooruitstrevendheid. Het staat ook voor Nederland, voor jeugd, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonlicht, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is overwegend de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen vormgeven bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor ontwikkeling.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk betrouwbaarheid, deskundigheid en rust. Blauw staat ook voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is bovenal de kleur van onbedorvenheid, puurheid en soberheid. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat ook voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, structuur en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Overwegend de bedrijven die artikelen voor vrouwen produceren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het maken van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt bovenal logo’s voor beginnende ondernemingen. Wij helpen ook graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf repensenteert? Onze geoefende en originele grafische designers maken een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze ontwerpen diverse unieke logo’s voor bedrijven uit veel velerlei branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uitermate aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een kendo logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.