Voortreffelijk karate logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een karate logo voor uw club? Hier vindt u een subliem logo voor een uiterst lage prijs. Onze ontwerpers zijn echte specialisten en leveren bekwame sportlogo’s. Zij creëren een geheel gepersonaliseerd karate logo.

Daarom kiest u voor een karate logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een karate logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het vormgeven van allerlei sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en producenten die sportproducten produceren.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of instelling naar voren. Het resultaat is een vakkundig en smaakvol logo tegen een goedkope prijs.

Deze voorbeelden van karate logo’s vonden wij via het internet:

karate martial arts club logo voorbeeld logo karate

voorbeeld karate logo logo karate

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verscheidene pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw website of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien talloze logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er absoluut bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een effectief karate logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw karate logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het verzinnen van een effectief karate logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent karate wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om karate logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een karate logo? Kijk op het internet. Daar zijn talloze logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt vormgeven.

Hou het simpel

Een eenvoudig logo wordt gemakkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en unieks, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De respons van uw klanten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is voornamelijk cruciaal om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met karate?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is vooral slim om gebruik te produceren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg belangrijk. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en bijzonder lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel herkennen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype doeltreffender. Het gebruik van talrijke lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn karate logo?

Het lettertype dat u kies voor uw karate logo bepaalt voor een ruim deel ook de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, klassiek, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar heel geschikt voor zijn:

  • Tahoma
  • Impact
  • Century Gothic
  • Eras
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Agency FB

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw karate logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, risico en geweld. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en vooruitstrevendheid. Het staat bovendien voor Holland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een geweldige kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonneschijn, slechts bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is bovenal de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten maken bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor ontwikkeling.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel diverse betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en gratie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is bovenal de kleur van puurheid, zuiverheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, slechts bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent veiligheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Vooral de ondernemingen die producten voor vrouwen maken, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het creëren van verschillende logo’s. 15 Euro Logo’s maakt hoofdzakelijk logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen ook graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitstraalt? Onze ervaren en creatieve grafische ontwerpers creëren een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze ontwikkelen verscheidene unieke logo’s voor bedrijven uit veel velerlei branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uitermate aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een karate logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.