Prachtig judo logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een judo logo voor uw club? Hier vindt u een subliem logo voor een uiterst aantrekkelijke prijs. Onze designers zijn echte deskundigen en leveren professionele sportlogo’s. Zij ontwikkelen een geheel gepersonaliseerd judo logo.

Daarom kiest u voor een judo logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een judo logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het maken van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en fabrikanten die sportartikelen maken.

Onze designers houden rekening met al uw verlangens. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of instelling naar voren. Het resultaat is een professioneel en stijlvol logo tegen een goedkope prijs.

Deze voorbeelden van judo logo’s vonden wij via het internet:

judogym voorbeeld logo judo vereniging logo

judo logovoorbeeld judo logologo judo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien talloze logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er absoluut bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een effectief judo logo

Het is praktisch om van te voren te bepalen hoe uw judo logo er ruwweg uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve impressie is.

Bij het bedenken van een adequaat judo logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent judo wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  2. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  3. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om judo logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een judo logo? Kijk op het internet. Daar zijn talrijke logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het simpel

Een simpel logo wordt gemakkelijker herkend dan een complex logo. De meest adequate logo’s hebben iets onverwachts en bijzonders, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw consumenten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is vooral belangrijk om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw consument met judo?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is hoofdzakelijk verstandig om gebruik te produceren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg belangrijk. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en apart lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype effectiever. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn judo logo?

Het lettertype dat u kies voor uw judo logo bepaalt voor een ruim deel bovendien de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, klassiek, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar uiterst geschikt voor zijn:

  • Century Gothic
  • Impact
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Eras
  • Agency FB
  • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw judo logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, energie, gevaar en geweld. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er dynamischer uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en vooruitstrevendheid. Het staat bovendien voor Nederland, voor jeugd, vreugde, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonlicht, maar ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is vooral de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen vormgeven bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk betrouwbaarheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en elegantie, aan de andere kant dood en misdaad (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is vooral de kleur van reinheid, zuiverheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, maar bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Vooral de bedrijven die artikelen voor vrouwen vormgeven, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt met name logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitdraagt? Onze ervaren en originele grafische ontwerpers produceren een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze creëren verschillende unieke logo’s voor bedrijven uit veel velerlei branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een enorm aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitdraagt.

15 Euro Logo’s laat absoluut tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een judo logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.