Subliem ijshockey logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een ijshockey logo voor uw vereniging? Hier vindt u een uitmuntend logo voor een uiterst super lage prijs. Onze designers zijn echte specialisten en leveren professionele sportlogo’s. Zij creëren een geheel gepersonaliseerd ijshockey logo.

Daarom kiest u voor een ijshockey logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een ijshockey logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het produceren van allerlei sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van logo’s ontwerpen voor sportscholen, sportclubs en fabrikanten die sportartikelen produceren.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, club of instelling naar voren. Het resultaat is een vakkundig en smaakvol logo tegen een lage prijs.

Bij ons profiteert u van al deze pluspunten:

 • Een helemaal gepersonaliseerd logo vanaf 15 euro
 • De keuze uit diverse pakketten
 • Binnen 72 uur beschikt u over het ijshockey logo
 • Jarenlange ervaring op het gebied van sport logo’s
 • Deskundige en originele ontwerpers
 • Klantvriendelijke medewerkers

Deze voorbeelden van ijshockey logo’s vonden wij via het internet:

ijshockey logo friesland ijshockey logo voorbeeld logo ijshockey

 

 

 

 

 

ijshockeyteam logo ijshockeyteam logo voorbeeld Logo chiefs ijshockey

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verschillende pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw website of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er beslist bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een efficiënt ijshockey logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw ijshockey logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw club of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve indruk is.

Bij het bedenken van een effectief ijshockey logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

 1. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
 2. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
 3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent ijshockey wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om ijshockey logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een ijshockey logo? Kijk op het internet. Daar zijn legio logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt vormgeven.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt gemakkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest doeltreffende logo’s hebben iets onverwachts en bijzonders, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de klant

De reactie van uw klanten beslist of uw logo succesvol is of niet. Het is bovenal belangrijk om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met ijshockey?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is bovenal praktisch om gebruik te ontwikkelen van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer cruciaal. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en origineel lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel herkennen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype effectiever. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.   

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn ijshockey logo?

Het lettertype dat u kies voor uw ijshockey logo bepaalt voor een groot deel ook de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of vereniging. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, conventioneel, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar uitermate geschikt voor zijn:

 • Impact
 • Century Gothic
 • Tahoma
 • Eras
 • Gill Sans Ultra Bold
 • Agency FB

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw ijshockey logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, onheil en geweld. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er dynamischer uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en vooruitstrevendheid. Het staat ook voor Nederland, voor jeugd, vreugde, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonneschijn, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is hoofdzakelijk de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk betrouwbaarheid, professionaliteit en rust. Blauw staat bovendien voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en gratie, aan de andere kant dood en misdaad (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is voornamelijk de kleur van zuiverheid, puurheid en soberheid. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Hoofdzakelijk de ondernemingen die producten voor vrouwen ontwikkelen, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het maken van diverse logo’s. 15 Euro Logo’s maakt overwegend logo’s voor beginnende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitstraalt? Onze geoefende en creatieve grafische ontwerpers maken een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze creëren verscheidene unieke logo’s voor ondernemingen uit veel verschillende branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uiterst aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt.

15 Euro Logo’s laat steevast tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een ijshockey logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.