Huisstijl ontwerp laten maken

Je wilt natuurlijk dat jouw bedrijf een professionele uitstraling heeft. En nog belangrijker: dat je opvalt en gezien wordt door (potentiële) klanten. Met een huisstijl ontwerp zorg je er niet alleen voor dat je deze professionele uitstraling krijgt, maar je kunt er ook bekendheid mee creëren. Kijk maar naar logo’s als die van Apple, MacDonalds of Adidas. Dit zijn stuk voor stuk logo’s waarvan je precies weet bij welk bedrijf het hoort en waar het bedrijf voor staat. En hoewel je als starter nog een lange weg te gaan hebt om dezelfde mate van bekendheid te creëren, kun je met een eigen huisstijl in ieder geval al een goede start maken.
Voorbeelden

Een huisstijl laten maken is onmisbaar voor je bedrijf

Wie denkt aan een huisstijl, denkt waarschijnlijk het eerst aan een mooi logo of een professioneel visitekaartje. Maar bij 15 euro logo’s denken we verder en kijken we naar het complete plaatje. Een mooi logo alleen is niet genoeg: bij een huisstijl gaat het om de representatie van je bedrijf. Een huisstijl laten ontwerpen is dan ook één van de eerste dingen die je laat doen. Er wordt veel aandacht besteed aan het vangen van de essentie van jouw bedrijf. Zo creëren wij een unieke huisstijl op maat, waarin kleuren en vormen bij elkaar een geheel vormen. Je huisstijl wordt zo een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijf.

Een huisstijl ontwerp laten maken: dit zijn de voordelen

De kleuren, de typografie en de uitstraling van het ontwerp: het moet allemaal kloppen. Het is dan ook belangrijk dat een huisstijl consequent wordt doorgevoerd en alles omvat waar jouw bedrijf voor staat. Het ontwerpen van een huisstijl is een vak op zich en onze medewerkers nemen deze taak met veel enthousiasme op zich. Zo kun jij gaan profiteren van een groot aantal voordelen die een huisstijl met zich meebrengt, zoals:

  • Een huisstijl bepaalt het imago van je bedrijf;
  • Je creëert herkenning met een huisstijl;
  • Met een huisstijl schep je direct vertrouwen en geloofwaardigheid;
  • Een huisstijl maakt nieuwe designs en communicatie uitingen makkelijker;
  • Met een huisstijl kun je efficiënter werken op het gebied van communicatie en design en zorgt ook voor besparingen op dit gebied.

Een huisstijl ontwerp laten maken voor €99,-? Het kan!

Uiteindelijk is het laten maken van een goede huisstijl de beste investering voor jouw bedrijf. Bij 15 euro logo’s begrijpen we dat en daarom bieden we je een uitgebreid pakket voor een lage prijs van €99,- exclusief btw (in combinatie met een logo ontwerp). Deze standaard set bestaat uit briefpapier A4, een dubbelzijdig visitekaartje en een envelop C5. De set is eventueel ook verkrijgbaar in andere maten op verzoek. Daarnaast krijg je kant-en-klare bestanden voor de drukker en een werkbestand. Met het digitale bestand dat je van ons krijgt kun je jouw huisstijl ook doorvoeren in achtergronden van bijvoorbeeld je facturen of een Word bestand. Wil je ook andere ontwerpen door ons laten maken? Hier vind je de losse prijzen voor andere onderdelen zoals mappen, bedankkaartjes en kladblokken.

Een professional inhuren voor het ontwerpen van een huisstijl

Wellicht denk je er als starter over na om je eigen huisstijl te ontwerpen. Want, hoe moeilijk kan het zijn? Maar het is niet voor niets een vak apart: je kunt dit beter overlaten aan een ervaren designer. Het ontwerpen van een mooie huisstijl vraagt niet alleen kennis, maar ook grafische vaardigheden. Je wilt jouw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling geven en dat bereik je met een mooie en bovenal professionele huisstijl. Door het ontwerp uit te besteden aan 15 euro logo’s bespaar je niet alleen tijd, maar dus ook geld.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen als het aankomt op jouw huisstijl? Of heb je een vraag omtrent onze werkzaamheden? Je kunt altijd contact met ons opnemen, via e-mail kun je ons snel bereiken. Ook geven we je altijd een duidelijke prijsopgave zodat je weet wat je kunt verwachten. Onze medewerkers staan voor je klaar en denken graag met je mee. Zo krijg jij de huisstijl waar je altijd al van hebt gedroomd.

Eerst een logo nodig?

Je kunt bij 15 euro logo’s ook terecht voor het laten maken van een logo voor je bedrijf. Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken we voor jou een mooi en professioneel logo. Vanuit hier kunnen we ook voor je aan de slag met een huisstijl. Zo kun je stap voor stap werken aan de uitstraling van jouw bedrijf.

Huisstijl laten maken voorbeelden