Hovenier Logo Vanaf 15 Euro

Hovenier Logo Vanaf 15 Euro

Een fris, vrolijk en aantrekkelijke hovenier logo, klinken als veel eisen voor slechts een enkele logo maar dat is geen enkel probleem. Voor een fris, vrolijk en aantrekkelijke hovenier logo bent u aan het juiste adres. Voor slechts 15 euro heeft u al een logo van professionele kwaliteit.

prijzen_knop          bestel_knop

Een logo hovenier is de eerste indruk van uw organisatie en uit onderzoek is gebleken dat een eerste indruk altijd een grote invloed heeft op een persoon. Als de eerste indruk niet goed is, dan is het nog erg lastig de slechte eerste indruk te herstellen. Daarnaast zal het logo op de lange termijn herkenning moeten opwekken.

Het is daarom enorm belangrijk dat een logo een goede uitstraling heeft, maar het logo moet niet de klant verwarren. Om dit te voorkomen, houd het logo zo uniek mogelijk. Meestal gebeurt dit door middel van het gebruikt van tekst in het logo.

Hovenier Logo voorbeelden

Laat u hieronder inspireren door een paar hoveniersbedrijven logo voorbeelden!

Logo hovenier hoveniersbedrijf logo  Hovenier logo

hoveniersbedrijf logo inspiratie  voorbeeld logo hovenier Logo hoveniersbedrijf

Wanneer de klanten het logo niet meer kunnen verwarren met de concurrent is het nog slechts een kwestie van de inhoud. We weten nu dat het logo uniek moet zijn en grote invloed heeft op de eerste indruk die uw organisatie maakt op de klant.

Het ontwerp van het logo zal bestaan uit verschillende elementen die helemaal door u samengesteld kunnen worden. De volgende elementen worden bij hovenier logo vaak toegepast:

 • Bladeren
 • Bomen
 • Veel gebruik van groen
 • Strak
 • Naam in het logo

Het is natuurlijk lastig deze elementen te vermijden als het gaat om een logo hovenier, maar het is belangrijk om creatief de elementen te gebruiken of toe te voegen. Wees niet bang om uw kwaliteiten erin te verwerken, zo houd u het logo ook erg uniek.

Het aantal wijzigingen die u kunt toepassen is afhankelijk van het gekozen pakket. De pakketten luiden als volgt:

 • Basis pakket
 • Luxe pakket
 • VIP pakket
 • VIP 3 pakket
 • VIP 5 pakket
 • VIP extra snel pakket

prijzen_knop          bestel_knop

Adviezen voor het Schetsen van Uw Hoveniersbedrijf logo

Uw hoveniers logo Afstemmen voor de Feestdagen

Uw beeldmerk in kerstkleuren of met een achtergrondje van tronen voor de feestdagen, of in rood-wit-blauw voor een nationale feestdag: het kan allemaal. Het is een supplementaire wijze om te communiceren met uw bezoekers en potentiële klanten.

3 Basissoorten Bedrijf logos

Ofschoon er miljoenen bedrijf logos bestaan, kunnen we ieder van deze logos in een van hieronder genoemde categorieën opnemen.

Vermenging van Icoontjes en Formuleringen of Karakters

MacDonalds gebruikt een gelijke tinten als Shell. Een hoge gele M met daarin, in het rood, de naam. Starbucks zet een metaforische beschrijving van een topless zeemeermin in een ronde, met in een buitencirkel de bedrijfsnaam en het artikel: Starbucks Coffee.

Beeldige Beeldmerken en Tekens

Een logo wat enkel uit een icoon bestaat, is als het embleem van een merk. Ditzelfde kan bovenmatig krachtig zijn. Een opvallende, roodgele schelp aan de kant van de verkeersweg betekent: “Daarmee kan getankt worden” en “Ditzelfde is een tankstation van de Shell”. Door het embleem zijn al deze teksten onnodig geworden.

En wat te denken van dat appeltje, waar al een stuk uit gekauwd is? Dat behelst: “De baas van dit device is een creatief iemand, die niet op een tientje meer of minder kijkt.” Maar wat heeft een appel echt te ontwerp met een notebook of een telefoontoestel? Niemand die zichzelf deze vraag nog stelt. Op die manier zijn het beeldmerk, de naam en het bedrijf al verweven.

Woordlogos

Woordlogos bestaan frequent uitsluitend uit de bedrijfsnaam van het product. Af en toe treedt er ook nog een slogan onder. Zonder verbeelding en oninteressant? Integendeel: er zijn rond de duizend categorieën lettertypen die uw beeldmerk net dát cachet en die look en feel kunnen geven om het eruit te laten springen.

Niet voor niets is typografie een geliefde specialisatie bij grafisch vormers. Een vertrouwd voorbeeld is het bedrijf logo van Google. Ditzelfde is de bedrijfsnaam van het artikel in een consistent lettertype, maar veel voorkomend in andere tinten en met verschillende achtergronden.

Gewichtigheid van het Perfecte Lettertype

Een omvangrijk, zwaar lettertype is ferm en moedig. Selecteer dat dus niet voor het logo van een balletschool. Een “handgeschreven” lettertype met modieus, zwierende letters is hiermee plenty juister voor. Heeft u een schadeherstel product? Er zijn lettertypen waarvan de woorden half kenteren en ongeordend gerangschikt zijn.

Variëren op Uw Hovenier Logo

Het voordeel van een gewoon beeldmerk is dat er bruikbaar mee te variëren valt. Google wijzigt aaneengesloten met de letterkleuren en met diverse achtergronden. Voor elk festijn past Google zijn bedrijf logo aan, hoewel het beeldmerk – door de simpelheid – nog steedstreffendis. Apple kan ook zonder perikelen de tinten van zijn bedrijf logo aanpassen. Het blijft treffend.

Opvallend op Iphones en Tablets

Het beeldmerk is nog steeds representatief omdat het in dezelfde stijl blijft. Treffender verwoord: het is nog steeds hetzelfde embleem, maar een optionele versie. Daarom is het belangrijk dat al deze editie van hetzelfde bronontwerp ontwikkeld worden.

prijzen_knop          bestel_knop

Welke Tinten in uw Hoveniersbedrijf Logo?

Kleur hoeft niet in een logo. Een logo kan heel uitstekend uitsluitend in zwart/wit of in grijstinten zijn. Maar het is nog beter om ditzelfde bedrijfslogo dan ook in kleur te hebben. De meest gebruikte kleuren in een bedrijfslogo zijn de oorspronkelijke tinten. Ditzelfde zijn de kleuren rood, blauw en geel.

Op belangrijke afstand hiervan komen de secundaire tinten. Ditzelfde zijn de tinten die samengesteld zijn van de primaire kleuren: groen, paars en oranje. Zwart en wit kan met al deze kleuren gemixt worden. Wijk enkel in afwijkende gevallen van dit model af en bedenk: de uitzondering bekrachtigd de regel!

Rood

Rood is een kleur die op de voorgrond staat. Er gaat een uitgesproken geweldadigheid van uit, dus pas ditzelfde gedetailleerd toe. Bij sommige merken kan het om deze reden juist wel. Coca-Cola hanteert deze kleur al honderd jaar met aanzienlijk enthousiasme!

Blauw

Blauw is de meest zakelijke kleur, die prima overeenstemt met no-nonsense diensten. Groepeer blauw met zwart, wit en grijs om analyse, rust en geloofwaardigheid uit te stralen.

Geel

Geel is een blije, dartelige kleur. Heel gepast voor spelletjes, voor uitgaan, en voor reis- en organisatiebureaus. Maar ook zakelijke leverancier die ditzelfde uit willen stralen kunnen deze kleur gebruiken.

Secundaire tinten

Paars is fantasierijk, oranje straalt levensvreugde uit, en groenvertegenwoordigdhet milieu en duurzaamheid. Combineren met zwart en wit is altijd bruikbaar, maar kijk uit met het samenvoegen met de supplementaire kleur. Ditzelfde valt dikwijls niet effectief uit. De additionele kleur is de hoofd kleur die niet in deze mengkleur zit. Dus voor oranje (geel en rood) is dat blauw, voor paars (rood en blauw) is dat geel, en voor groen (blauw en geel) is dat rood. Logischerwijs is dit ook een kwestie van smaak.

Logo voor Hovenier Perfectioneren

Uw artikel vervormt, en uw hoveniers logo transformeert mee. Algemeen doen! Uw logo vertegenwoordigd uw bedrijf!

Niet Uitsluitend voor Multinationals

Mensen identificeren zich steeds meer met merken, en dat laten ze dikwijls bewonderen door het bedrijfslogo van dat product zichtbaar te dragen of onder zich te hebben. Een beker met het logo van Starbucks, bv.. Zo kunnen ze laten aanschouwen wie ze zijn, en wat hun normen zijn.
Een sterk handelsmerk heeft een sterk bedrijf logo. Dat geldt voor ruime merken, maar dat geldt net zo bruikbaar voor minder grote merken. Zorg dat personen zich ook met uw artikel kunnen identificeren!

Uitgangspunt voor Uw Huisstijl

Een bedrijf logo moet zo vormgegeven worden dat het als hoeksteen kan dienen voor uw huisstijl. Deze stijl zorgt voor eenheid en samenhorigheid in al uw kennisgeving met uw bezoekers en sales leads. Dus in uw drukwerk en voorstellen, maar ook in uw advertenties, uw brieven en op uw flyers. Dit maakt de beroepsmatige uitstraling van uw winkelbedrijf in belangrijke mate. Het logo is leidend in deze stijl. Houd hiermee rekening mee onder het creëren van uw embleem.

prijzen_knop          bestel_knop