Schitterend hockey logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een hockey logo voor uw vereniging? Hier vindt u een voortreffelijk logo voor een zeer spotgoedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte deskundigen en leveren professionele sportlogo’s. Zij maken een volledig gepersonaliseerd hockey logo.

Daarom kiest u voor een hockey logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een hockey logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het maken van allerlei sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van logo’s creëren voor sportscholen, sportverenigingen en producenten die sportproducten produceren.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw verlangens. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, club of organisatie naar voren. Het resultaat is een vakkundig en elegant logo tegen een super lage prijs.

Deze voorbeelden van hockey logo’s vonden wij via het internet:

hockeyclub logo voorbeeld hockey logo

logo hockey groningen hockey logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verschillende pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien meerdere logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er steevast bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een effectief hockey logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw hockey logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw club of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het verzinnen van een efficiënt hockey logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent hockey wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om hockey logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een hockey logo? Kijk op het internet. Daar zijn vele logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt makkelijker herkend dan een gecompliceerd logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en origineels, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw klanten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is met name belangrijk om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw klant met hockey?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is vooral handig om gebruik te vormgeven van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg belangrijk. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en apart lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel thuisbrengen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype adequater. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn hockey logo?

Het lettertype dat u kies voor uw hockey logo beslist voor een ruim deel bovendien de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, klassiek, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar uitermate geschikt voor zijn:

  • Tahoma
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Century Gothic
  • Agency FB
  • Eras
  • Impact

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw hockey logo gebruiken, slechts weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, vitaliteit, risico en agressie. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van innovatie en progressie. Het staat bovendien voor Nederland, voor jeugdigheid, vreugde, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonneschijn, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is bovenal de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat bovendien voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verscheidene betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is bovenal de kleur van zuiverheid, zuiverheid en eenvoud. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, maar bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent veiligheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Vooral de bedrijven die artikelen voor vrouwen vormgeven, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van diverse logo’s. 15 Euro Logo’s maakt met name logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitstraalt? Onze ervaren en creatieve grafische ontwerpers ontwikkelen een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze ontwerpen velerlei unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een enorm aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze creëren resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een hockey logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.