Briljant handbal logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een handbal logo voor uw club? Hier vindt u een geweldig logo voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze ontwerpers zijn echte specialisten en leveren bekwame sportlogo’s. Zij ontwikkelen een volledig gepersonaliseerd handbal logo.

Daarom kiest u voor een handbal logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een handbal logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het maken van allerlei sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van logo’s ontwerpen voor sportscholen, sportverenigingen en fabrikanten die sportproducten maken.

Onze designers houden rekening met al uw verlangens. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of organisatie naar voren. Het resultaat is een professioneel en stijlvol logo tegen een super lage prijs.

Deze voorbeelden van handbal logo’s vonden wij via het internet:

handbal club logo handbal vereniging logo voorbeeld

logo handbal handbal logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit diverse pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien vele logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er altijd bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een adequaat handbal logo

Het is verstandig om van te voren te bepalen hoe uw handbal logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve impressie is.

Bij het bedenken van een effectief handbal logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent handbal wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om handbal logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een handbal logo? Kijk op het internet. Daar zijn talrijke logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt makkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en bijzonders, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en passie.

Denk vanuit de consument

De reactie van uw klanten beslist of uw logo succesvol is of niet. Het is vooral cruciaal om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw consument met handbal?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is met name handig om gebruik te maken van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en apart lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel thuisbrengen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype effectiever. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn handbal logo?

Het lettertype dat u kies voor uw handbal logo beslist voor een groot deel ook de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw consumenten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een eigentijds, klassiek, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar erg geschikt voor zijn:

  • Agency FB
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Eras
  • Tahoma
  • Century Gothic
  • Impact

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw handbal logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, vitaliteit, gevaar en agressie. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een fantastische kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en vooruitstrevendheid. Het staat bovendien voor Nederland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonneschijn, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is bovenal de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen creëren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor vooruitgang.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer velerlei betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en elegantie, aan de andere kant dood en misdaad (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is met name de kleur van reinheid, zuiverheid en eenvoud. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, slechts bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Hoofdzakelijk de bedrijven die artikelen voor vrouwen produceren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het creëren van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt bovenal logo’s voor startende bedrijven. Wij helpen ook graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de waarden van uw bedrijf uitdraagt? Onze ervaren en originele grafische designers vormgeven een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze ontwikkelen verscheidene unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uiterst aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze ontwikkelen resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitdraagt.

15 Euro Logo’s laat steevast tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een handbal logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.