Folder, flyer of brochure laten maken

Zet je bedrijf in de schijnwerpers met een opvallend folder, flyer of brochure ontwerp.

In dit digitale tijdperk zou je bijna vergeten dat fysiek drukwerk nog steeds een krachtig en veel gebruikt communicatiemiddel is. Reclamedrukwerk zoals folders, flyers en brochures kunnen je helpen om naamsbekendheid te vergroten en om in contact te komen met je doelgroep.

Wij ontwerpen alle mogelijke vormen van reclamedrukwerk. Van simpele flyers voor verspreiding huis-aan-huis, een gevouwen zig-zag folder tot uitgebreide (product)brochures. Wij maken folders, flyers en brochures die passen bij jouw huisstijl en uitstraling waarmee we potentiële klanten of bezoekers snel laten zien wat je te bieden hebt.

Uniek drukwerk ontwerp

Al onze folder, flyer en brochure ontwerpen krijgen een eigen en unieke uitstraling. We werken daarbij natuurlijk binnen je bestaande huisstijl. Wij zorgen voor de juiste lay-out en opmaak van elke pagina waarmee we jouw informatie zo duidelijk en snel mogelijk overdragen aan de lezer. Elk stuk informatie is weer anders en vraagt soms ook een andere manier van presenteren naar de lezer, we bepalen dan ook per situatie wat de best mogelijke pagina lay-out is.

Jij ontwerpt mee

In ons ontwerp proces ligt een belangrijke rol voor jou. Wij verwerken al je wensen en eisen in een grafisch ontwerp welke de boodschap duidelijk communiceert en daarnaast perfect aansluit bij je bedrijf, huisstijl en website. Het eerste conceptvoorstel sturen wij je per e-mail toe en dan is het aan jou om de samenwerking met ons aan te gaan, we vragen je om feedback te geven op ons voorstel en dit verwerken wij vervolgens in een correctieronde (alle rondes zijn inclusief). We gaan net zolang door tot we een aantrekkelijk, pakkend en doeltreffend flyer, folder of brochure ontwerp hebben staan waar jij helemaal tevreden over bent. Jij bepaalt wanneer het ontwerp definitief is.

Goedkoop Folder, flyer of brochure ontwerp

Door onze jarenlange ervaring hanteren wij, net zoals met onze logo’s, vriendelijke prijzen. We hanteren vaste prijzen per zijde of vel papier. Bij grote aantallen op te maken pagina’s in het geval van een brochure kunnen we je uiteraard een prijs op bieden waarin een korting verwerkt zit, des te meer pagina’s een brochure heeft des te lager de prijs per pagina. Neem contact met ons op voor overleg.

Prijzen Folder, flyer of brochure ontwerp

Geen verrassingen bij ons. Al onze tarieven zijn inclusief alle benodigde correctierondes, een eerste conceptvoorstel binnen drie werkdagen en bij oplevering ontvangt u kant-en-klare bestanden voor de drukkerij. Ook is fotobewerking, wanneer nodig, inclusief.

 • Flyer
  • Enkelzijdige A4 of A5 flyer – € 99,- exclusief btw
  • Dubbelzijdige A4 of A5 flyer – € 149,- exclusief btw
 • Folder
  • Dubbelzijdige, gevouwen A4 folder – € 149,- exclusief btw
 • Brochure
  • Eerste vel (met voor- en achterzijde) – € 149,- exclusief btw
  • Elk volgende vel (4 pagina’s) – € 99,- exclusief btw

Hulp nodig met het drukwerk of met de inhoud?

We kunnen u ook helpen met het verzorgen van het drukwerk, het laten schrijven van teksten, het laten maken van foto’s of het maken van illustraties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We werken met een groot netwerk van specialisten in allerlei expertises en we hebben altijd wel iemand beschikbaar om je te helpen.

Zet ons vandaag nog aan het werk!

Wil je een professionele flyer, folder of brochure laten maken die naadloos aansluit bij jouw wensen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Elke opdracht heeft zijn eigen vereisten, leg je idee of vraag aan ons voor en wij laten je weten wat er mogelijk is, wat we van je nodig hebben en natuurlijk welke kosten daarbij komen kijken.