Fantastisch floorball logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een floorball logo voor uw vereniging? Hier vindt u een prachtig logo voor een zeer lage prijs. Onze designers zijn echte deskundigen en leveren professionele sportlogo’s. Zij creëren een helemaal gepersonaliseerd floorball logo.

Daarom kiest u voor een floorball logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een floorball logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het maken van allerlei sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van logo’s creëren voor sportscholen, sportclubs en producenten die sportartikelen maken.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, club of instelling naar voren. Het resultaat is een vakkundig en elegant logo tegen een goedkope prijs.

Bij ons geniet u van al deze pluspunten:

 • Binnen 72 uur beschikt u over het floorball logo
 • Jarenlange ervaring op het terrein van sport logo’s
 • Klantvriendelijke medewerkers
 • De keuze uit verscheidene pakketten
 • Competente en creatieve designers
 • Een geheel gepersonaliseerd logo vanaf 15 euro

Deze voorbeelden van floorball logo’s vonden wij via het internet:

Floorball logo 1Floorball logo 2Floorball logo 3

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit diverse pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw website of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien talrijke logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn slechts liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er beslist bij!

De pakketten van 15 Euro Logo’s zijn:

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een effectief floorball logo

Het is verstandig om van te voren te bepalen hoe uw floorball logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw club of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het bedenken van een adequaat floorball logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

 1. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent floorball wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
 2. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
 3. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om floorball logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een floorball logo? Kijk op het internet. Daar zijn talloze logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt makkelijker herkend dan een complex logo. De meest doeltreffende logo’s hebben iets onverwachts en speciaals, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De respons van uw klanten beslist of uw logo geslaagd is of niet. Het is bovenal belangrijk om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met floorball?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is bovenal praktisch om gebruik te vormgeven van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en origineel lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel herkennen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype effectiever. Het gebruik van talrijke lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.   

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn floorball logo?

Het lettertype dat u kies voor uw floorball logo beslist voor een groot deel bovendien de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw consumenten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een eigentijds, conventioneel, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar enorm geschikt voor zijn:

 • Eras
 • Century Gothic
 • Gill Sans Ultra Bold
 • Impact
 • Agency FB
 • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw floorball logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, energie, onheil en geweld. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een geweldige kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en vooruitstrevendheid. Het staat bovendien voor Nederland, voor jeugdigheid, vreugde, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonlicht, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is bovenal de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, deskundigheid en rust. Blauw staat bovendien voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart intensiteit en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is overwegend de kleur van puurheid, puurheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, slechts ook met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, orde en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Overwegend de ondernemingen die artikelen voor vrouwen creëren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt bovenal logo’s voor startende bedrijven. Wij helpen bovendien graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf repensenteert? Onze geoefende en originele grafische ontwerpers ontwikkelen een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze ontwikkelen velerlei unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uitermate aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren nauwkeurig naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitdraagt.

15 Euro Logo’s laat steevast tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een floorball logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.