Prachtig dansen logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een dansschool logo voor uw vereniging? Hier vindt u een fantastisch logo voor een erg goedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte vakmensen en leveren bekwame sportlogo’s. Zij ontwikkelen een helemaal gepersonaliseerd dansen logo.

Daarom kiest u voor een dansschool logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een dansen logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het produceren van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van logo’s creëren voor sportscholen, sportclubs en fabrikanten die sportartikelen maken.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw wensen. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of organisatie naar voren. Het resultaat is een vakkundig en stijlvol logo tegen een goedkope prijs.

Deze voorbeelden van dansen logo’s vonden wij via het internet:

dansschool logo

 

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verscheidene pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn slechts liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er gegarandeerd bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een efficiënt dansen logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw dansen logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede indruk is.

Bij het bedenken van een efficiënt dansen logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  2. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent dansen wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  3. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om dansen logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een dansen logo? Kijk op het internet. Daar zijn legio logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt vormgeven.

Hou het eenvoudig

Een eenvoudig logo wordt gemakkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en unieks, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en passie.

Denk vanuit de klant

De respons van uw klanten bepaalt of uw logo succesvol is of niet. Het is hoofdzakelijk cruciaal om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw consument met dansen?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is met name praktisch om gebruik te ontwikkelen van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer belangrijk. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en ongebruikelijk lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype effectiever. Het gebruik van talloze lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn dansen logo?

Het lettertype dat u kies voor uw dansen logo beslist voor een groot deel ook de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, conventioneel, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar zeer geschikt voor zijn:

  • Eras
  • Tahoma
  • Agency FB
  • Impact
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Century Gothic

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw dansen logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, energie, gevaar en geweld. Rood wordt bovendien verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een fantastische kleur, omdat een logo door rood er dynamischer uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en progressie. Het staat bovendien voor Holland, voor jeugdigheid, plezier, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonneschijn, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is vooral de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen maken bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor progressie.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en gratie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is bovenal de kleur van reinheid, reinheid en eenvoud. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat ook voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, structuur en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Met name de ondernemingen die artikelen voor vrouwen maken, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt vooral logo’s voor beginnende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de waarden van uw bedrijf repensenteert? Onze geoefende en originele grafische ontwerpers creëren een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze creëren diverse unieke logo’s voor bedrijven uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een enorm aantrekkelijk prijs in slechts 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt.

15 Euro Logo’s laat absoluut tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een dansen logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met vreugde al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.