Mooi bridge logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een bridge logo voor uw club? Hier vindt u een mooi logo voor een heel goedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte specialisten en leveren professionele sportlogo’s. Zij creëren een volledig gepersonaliseerd bridge logo.

Daarom kiest u voor een bridge logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een bridge logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo ontwerp. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het produceren van allerhande sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van logo’s creëren voor sportscholen, sportverenigingen en fabrikanten die sportartikelen maken.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of organisatie naar voren. Het resultaat is een vakkundig en stijlvol logo tegen een lage prijs.

Deze voorbeelden van bridge logo’s vonden wij via het internet:

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit diverse pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien talloze logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er altijd bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een effectief bridge logo

Het is verstandig om van te voren te bepalen hoe uw bridge logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve impressie is.

Bij het bedenken van een effectief bridge logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  2. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent bridge wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  3. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om bridge logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een bridge logo? Kijk op het internet. Daar zijn talrijke logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt gemakkelijker herkend dan een ingewikkeld logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en speciaals, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en passie.

Denk vanuit de klant

De reactie van uw consumenten bepaalt of uw logo succesvol is of niet. Het is met name cruciaal om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw klant met bridge?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is vooral handig om gebruik te produceren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer belangrijk. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en origineel lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel thuisbrengen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype adequater. Het gebruik van vele lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn bridge logo?

Het lettertype dat u kies voor uw bridge logo bepaalt voor een groot deel ook de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of vereniging. Wilt u bijvoorbeeld voor een eigentijds, conventioneel, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar uitermate geschikt voor zijn:

  • Tahoma
  • Eras
  • Century Gothic
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Impact
  • Agency FB

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw bridge logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, risico en agressie. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een geweldige kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en vooruitstrevendheid. Het staat ook voor Holland, voor jeugd, plezier, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonneschijn, slechts bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van voorzichtigheid.

Groen

Groen is overwegend de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor groei.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor succes en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en elegantie, aan de andere kant dood en misdaad (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is hoofdzakelijk de kleur van zuiverheid, puurheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat ook voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent veiligheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Met name de bedrijven die artikelen voor vrouwen ontwikkelen, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het maken van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt overwegend logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitstraalt? Onze geoefende en originele grafische ontwerpers ontwikkelen een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze ontwerpen verschillende unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een erg aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en verlangens. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze creëren resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitdraagt.

15 Euro Logo’s laat altijd tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een bridge logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.