Subliem bowls logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een bowls logo voor uw club? Hier vindt u een uitmuntend logo voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze ontwerpers zijn echte vakmensen en leveren professionele sportlogo’s. Zij ontwerpen een volledig gepersonaliseerd bowls logo.

Daarom kiest u voor een bowls logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een bowls logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het maken van allerhande sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en producenten die sportartikelen produceren.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw verlangens. Bovendien komt de identiteit van uw bedrijf, club of instelling naar voren. Het resultaat is een professioneel en elegant logo tegen een goedkope prijs.

Bij ons profiteert u van al deze voordelen:

 • Competente en originele designers
 • De keuze uit verschillende pakketten
 • Binnen 72 uur beschikt u over het bowls logo
 • Klantvriendelijke medewerkers
 • Een volledig gepersonaliseerd logo vanaf 15 euro
 • Jarenlange ervaring op het gebied van sport logo’s

Deze voorbeelden van bowls logo’s vonden wij via het internet:

 

Bowls logo 3Bowls logo 1Bowls logo 2

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er absoluut bij!

De pakketten van 15 Euro Logo’s zijn:

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een effectief bowls logo

Het is verstandig om van te voren te bepalen hoe uw bowls logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve indruk is.

Bij het verzinnen van een effectief bowls logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

 1. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent bowls wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
 2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
 3. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om bowls logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een bowls logo? Kijk op het internet. Daar zijn vele logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt gemakkelijker herkend dan een complex logo. De meest effectieve logo’s hebben iets onverwachts en origineels, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de consument

De respons van uw consumenten bepaalt of uw logo succesvol is of niet. Het is met name cruciaal om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw consument met bowls?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is vooral handig om gebruik te ontwikkelen van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg cruciaal. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en ongebruikelijk lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype adequater. Het gebruik van vele lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.   

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn bowls logo?

Het lettertype dat u kies voor uw bowls logo beslist voor een ruim deel bovendien de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of vereniging. Wilt u bijvoorbeeld voor een eigentijds, conventioneel, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak gebruikt worden voor logo’s, omdat ze daar enorm geschikt voor zijn:

 • Impact
 • Tahoma
 • Eras
 • Gill Sans Ultra Bold
 • Agency FB
 • Century Gothic

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw bowls logo gebruiken, slechts weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, vitaliteit, gevaar en agressie. Rood wordt ook verbonden met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en progressie. Het staat ook voor Holland, voor jeugd, plezier, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonlicht, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is overwegend de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische producten vormgeven bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor vooruitgang.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, deskundigheid en rust. Blauw staat bovendien voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee heel verschillende betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart intensiteit en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is bovenal de kleur van reinheid, reinheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, maar bovendien met mysterie en magie. Paars staat ook voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent veiligheid, structuur en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Voornamelijk de ondernemingen die artikelen voor vrouwen creëren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het creëren van verschillende logo’s. 15 Euro Logo’s maakt overwegend logo’s voor startende ondernemingen. Wij helpen bovendien graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf repensenteert? Onze ervaren en originele grafische designers ontwikkelen een logo voor u dat aan al uw verlangens voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze maken verschillende unieke logo’s voor ondernemingen uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een erg aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze ontwerpen resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een v logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.