Uitmuntend baseball logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een baseball logo voor uw club? Hier vindt u een voortreffelijk logo voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze designers zijn echte deskundigen en leveren bekwame sportlogo’s. Zij maken een geheel gepersonaliseerd baseball logo.

Daarom kiest u voor een baseball logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een baseball logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het produceren van allerhande sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het vormgeven van logo’s creëren voor sportscholen, sportverenigingen en fabrikanten die sportproducten produceren.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, club of organisatie naar voren. Het resultaat is een professioneel en stijlvol logo tegen een lage prijs.

Deze voorbeelden van baseball logo’s vonden wij via het internet:

baseballclub logo voorbeeld voorbeeld baseball logo

logo baseball baseball logo

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit velerlei pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien meerdere logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn maar liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er zeker bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een effectief baseball logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw baseball logo er vrijwel uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste impressie van uw club of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede impressie is.

Bij het bedenken van een efficiënt baseball logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  2. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent baseball wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.
  3. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?

We hebben een aantal tips voor u die helpen om baseball logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een baseball logo? Kijk op het internet. Daar zijn talloze logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een simpel logo wordt gemakkelijker herkend dan een gecompliceerd logo. De meest doeltreffende logo’s hebben iets onverwachts en bijzonders, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de klant

De respons van uw consumenten bepaalt of uw logo geslaagd is of niet. Het is overwegend cruciaal om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw klant met baseball?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een pictogram of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is vooral praktisch om gebruik te ontwikkelen van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer belangrijk. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en apart lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel identificeren. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een eenvoudig lettertype doeltreffender. Het gebruik van meerdere lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn baseball logo?

Het lettertype dat u kies voor uw baseball logo bepaalt voor een ruim deel bovendien de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw klanten naar boven. Het is dus cruciaal om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een modieus, klassiek, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar enorm geschikt voor zijn:

  • Tahoma
  • Eras
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Agency FB
  • Impact
  • Century Gothic

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw baseball logo gebruiken, slechts weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest gebruikte kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, gevaar en geweld. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van vernieuwing en progressie. Het staat bovendien voor Nederland, voor jeugd, vreugde, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een uitstekende kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonneschijn, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is bovenal de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen ontwikkelen bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat ook voor groei.

Blauw

Deze kleur wordt veel benut in de financiële wereld. Het impliceert namelijk betrouwbaarheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer velerlei betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart kracht en elegantie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is bovenal de kleur van onbedorvenheid, puurheid en soberheid. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent geborgenheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Bovenal de ondernemingen die artikelen voor vrouwen produceren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van allerlei logo’s. 15 Euro Logo’s maakt hoofdzakelijk logo’s voor beginnende bedrijven. Wij helpen ook graag bestaande ondernemingen die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo verlangen.

Wilt u een logo dat de waarden van uw bedrijf uitstraalt? Onze geoefende en creatieve grafische ontwerpers creëren een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze maken verschillende unieke logo’s voor ondernemingen uit veel verschillende branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uitermate aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het originele brein van onze ontwerpen resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt.

15 Euro Logo’s laat zeker tevreden klanten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een baseball logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.