Mooi badminton logo vanaf slechts 15 euro!

Bent u op zoek naar een badminton logo voor uw vereniging? Hier vindt u een eersteklas logo voor een heel goedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte specialisten en leveren professionele sportlogo’s. Zij creëren een volledig gepersonaliseerd badminton logo.

Daarom kiest u voor een badminton logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een badminton logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze designers hebben jarenlange ervaring met het maken van diverse sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo’s creëren voor sportscholen, sportclubs en ondernemers die sportartikelen maken.

Onze ontwerpers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, club of organisatie naar voren. Het resultaat is een professioneel en smaakvol logo tegen een super lage prijs.

Deze voorbeelden van badminton logo’s vonden wij via het internet:

uniek badminton logo voorbeeld badminton logo

badminton logo logo badminton

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit verscheidene pakketten voor het ontwerp van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw site of bovendien op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien meerdere logo’s? Hoe vaak u het logo kunt aanpassen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw wensen en uw budget past. Er zijn slechts liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er absoluut bij!

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo bedenkt u een adequaat badminton logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw badminton logo er ruwweg uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw club of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een goede impressie is.

Bij het bedenken van een adequaat badminton logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
  2. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
  3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of instelling voor staat? Welke elementen omtrent badminton wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om badminton logo te bedenken.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het terrein van een badminton logo? Kijk op het internet. Daar zijn vele logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het simpel

Een eenvoudig logo wordt gemakkelijker herkend dan een complex logo. De meest doeltreffende logo’s hebben iets onverwachts en aparts, zonder dat het logo gecompliceerd is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de klant

De reactie van uw klanten beslist of uw logo succesvol is of niet. Het is hoofdzakelijk belangrijk om na te gaan waar uw klant aan denkt bij uw artikel of dienst. Wat associeert uw consument met badminton?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het pictogram of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of artikel voor staat. Het is bovenal praktisch om gebruik te produceren van een beeldmerk logo als uw doelgroep al vertrouwd met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is zeer belangrijk. Bij veel gebruikte woorden kunt u een creatief en ongebruikelijk lettertype gebruiken. Uw consumenten zullen het woord namelijk snel thuisbrengen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype effectiever. Het gebruik van talloze lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren heel cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige gevallen werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw artikel of dienst, als uw naam niet kermerkend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk artikel of dienst u aanbiedt.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn badminton logo?

Het lettertype dat u kies voor uw badminton logo bepaalt voor een ruim deel bovendien de uitstraling van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw consumenten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een eigentijds, conventioneel, stoer of juist elegant lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar erg geschikt voor zijn:

  • Impact
  • Eras
  • Agency FB
  • Century Gothic
  • Gill Sans Ultra Bold
  • Tahoma

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw badminton logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert passie, energie, onheil en agressie. Rood wordt ook geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er levendiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van ontwikkeling en progressie. Het staat bovendien voor Holland, voor jeugd, plezier, energie en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft positieve associaties zoals zonneschijn, maar bovendien negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt ook gebruik gemaakt van geel, omdat geel ook de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is overwegend de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen creëren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor ontwikkeling.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk oprechtheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer diverse betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart sterkte en gratie, aan de andere kant dood en criminaliteit (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is voornamelijk de kleur van zuiverheid, zuiverheid en eenvoud. Wit wordt vaak gebruikt als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het heel duur om deze kleur te maken. Nog steeds wordt paars verbonden met luxe en rijkdom, maar bovendien met mysterie en magie. Paars staat bovendien voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, orde en bescherming. Gebruik bruin bovendien in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Hoofdzakelijk de ondernemingen die producten voor vrouwen ontwikkelen, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van verschillende logo’s. 15 Euro Logo’s maakt voornamelijk logo’s voor startende bedrijven. Wij helpen ook graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herontwerpen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitstraalt? Onze geoefende en creatieve grafische ontwerpers ontwikkelen een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze designers zijn veelzijdig. Ze ontwikkelen verschillende unieke logo’s voor bedrijven uit veel diverse branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een uiterst aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf uitstraalt.

15 Euro Logo’s laat beslist tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een badminton logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.