Geweldig atletiek logo vanaf maar 15 euro!

Bent u op zoek naar een atletiek logo voor uw vereniging? Hier vindt u een fantastisch logo voor een enorm goedkope prijs. Onze ontwerpers zijn echte deskundigen en leveren bekwame sportlogo’s. Zij ontwikkelen een volledig gepersonaliseerd atletiek logo.

Daarom kiest u voor een atletiek logo bij 15 euro logo’s!

Wilt u graag een atletiek logo? Wij zijn hét bedrijf voor logo design. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het maken van allerlei sport logo’s. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van logo’s ontwikkelen voor sportscholen, sportverenigingen en ondernemers die sportartikelen maken.

Onze designers houden rekening met al uw wensen. Ook komt de identiteit van uw bedrijf, vereniging of instelling naar voren. Het resultaat is een professioneel en stijlvol logo tegen een lage prijs.

Bij ons geniet u van al deze voordelen:

 • Binnen 72 uur beschikt u over het atletiek logo
 • Een geheel gepersonaliseerd logo vanaf 15 euro
 • Jarenlange ervaring op het terrein van sport logo’s
 • De keuze uit velerlei pakketten
 • Vriendelijke medewerkers
 • Vakkundige en originele designers

Deze voorbeelden van atletiek logo’s vonden wij via het internet:

Atletiek logo 1Atletiek logo 2Atletiek logo 3

 

Onze pakketten

U heeft bij 15 euro logo’s de keuze uit diverse pakketten voor het design van uw logo. Wilt u uw logo alleen op uw website of ook op uw drukwerk gebruiken? Wilt u één logo of misschien legio logo’s? Hoe vaak u het logo kunt bijstellen, hangt van het pakket af.

Kies het pakket wat bij uw verlangens en uw budget past. Er zijn slechts liefst 6 pakketten, dus het ideale pakket voor uw situatie zit er altijd bij!

De pakketten van 15 Euro Logo’s zijn:

Bekijk al onze prijzen en pakketten.

Zo verzint u een effectief atletiek logo

Het is handig om van te voren te bepalen hoe uw atletiek logo er ongeveer uit moet komen te zien. Een logo is uw visitekaartje. Mensen krijgen een eerste indruk van uw vereniging of bedrijf via uw logo. Zorg dat dat een positieve indruk is.

Bij het bedenken van een effectief atletiek logo is het van belang om de volgende vragen te beantwoorden:

 1. Wat voor een logo spreekt mijn beoogde doelgroep aan?
 2. Welke lettertypen en kleuren helpen om mijn boodschap over te brengen?
 3. Wat voor een logo laat zien waar mijn bedrijf of organisatie voor staat? Welke elementen omtrent atletiek wil ik in het logo naar voren laten komen? Denk bijvoorbeeld aan het gevoel dat de sport op roept.

We hebben een aantal tips voor u die helpen om atletiek logo te verzinnen.

Opdoen van inspiratie

Welke logo’s bestaan er op het gebied van een atletiek logo? Kijk op het internet. Daar zijn vele logo’s te vinden. Zo doet u ideeën op wat betreft hoe u uw logo wilt maken.

Hou het eenvoudig

Een eenvoudig logo wordt gemakkelijker herkend dan een complex logo. De meest adequate logo’s hebben iets onverwachts en speciaals, zonder dat het logo ingewikkeld is.

Welke kleuren?

Wilt u een logo in zwart en wit of in kleur ? Welke kleuren wilt u gebruiken? Bepaalde kleuren brengen bepaalde associaties met zich mee. Rood is bijvoorbeeld de kleur van liefde en hartstocht.

Denk vanuit de klant

De reactie van uw klanten bepaalt of uw logo succesvol is of niet. Het is bovenal belangrijk om na te gaan waar uw consument aan denkt bij uw product of dienst. Wat associeert uw klant met atletiek?

Woordmerken en beeldmerken

U heeft de keuze uit een woordmerk logo, beeldmerk logo of een combinatie daarvan. Hieronder leggen we uit wat een beeldmerk en wat woordmerk is.

Beeldmerk logo

Een beeldmerk logo bestaat alleen uit een vorm, een icoon of een symbool. Kies voor een beeldmerk logo als de vorm, het icoon of het symbool wat u verzonnen heeft duidelijk aangeeft waar uw dienst of product voor staat. Het is overwegend praktisch om gebruik te vormgeven van een beeldmerk logo als uw doelgroep al bekend met u is.

Woordmerk

Bij een woordmerk wordt er alleen gebruik gemaakt van letters. Het lettertype wat u kiest, is erg belangrijk. Bij veel voorkomende woorden kunt u een creatief en origineel lettertype gebruiken. Uw klanten zullen het woord namelijk snel thuisbrengen. Bij woorden die minder vaak voorkomen is een simpel lettertype doeltreffender. Het gebruik van legio lettertypes is over het algemeen af te raden.

Bij een woordmerk logo zijn de kleuren zeer cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende achtergrond kleur, waardoor de letter eruit springen. Gebruik niet al te veel kleuren. In sommige situaties werkt het gebruik van veel kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar het logo van Ebay.   

Combinatie

Kies voor een combinatie van een woord- en een beeldlogo als de naam van uw bedrijf niks vertelt over uw product of dienst, als uw naam niet onderscheidend genoeg is of als u nog meer naamsbekendheid wilt krijgen. Door woord en beeld met elkaar te verbinden maakt uw logo direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat en welk product of dienst u levert.

Welke lettertypen zijn geschikt voor mijn atletiek logo?

Het lettertype dat u kies voor uw atletiek logo beslist voor een groot deel ook de look van het logo. Elk lettertype brengt weer andere gevoelens bij uw consumenten naar boven. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een lettertype dat past bij uw bedrijf of club. Wilt u bijvoorbeeld voor een trendy, klassiek, stoer of juist stijlvol lettertype.

Er zijn een aantal lettertypes die vaak benut worden voor logo’s, omdat ze daar uitermate geschikt voor zijn:

 • Century Gothic
 • Gill Sans Ultra Bold
 • Impact
 • Tahoma
 • Eras
 • Agency FB

Welke kleuren kies ik voor mijn logo?

Wilt u graag kleuren in uw atletiek logo gebruiken, maar weet u niet wat voor een kleuren? Dit zijn de meest voorkomende kleuren en hun betekenis:

Rood

Deze kleur impliceert hartstocht, energie, onheil en agressie. Rood wordt bovendien geassocieerd met warmte en hitte. Voor sport logo’s is rood een uitstekende kleur, omdat een logo door rood er krachtiger uitziet.

Oranje

Oranje is de kleur van innovatie en progressie. Het staat ook voor Holland, voor jeugdigheid, plezier, vitaliteit en warmte. Net zoals rood is oranje een fantastische kleur voor een sport logo.

Geel

Geel is een kleur waar u mee op moet passen. Het heeft goede associaties zoals zonneschijn, slechts ook negatieve associaties zoals lafheid. In veel waarschuwingstekens wordt bovendien gebruik gemaakt van geel, omdat geel bovendien de kleur is van behoedzaamheid.

Groen

Groen is vooral de kleur van milieuvriendelijkheid. Merken van biologische artikelen produceren bijvoorbeeld veel gebruik van de kleur groen. Groen staat bovendien voor ontwikkeling.

Blauw

Deze kleur wordt veel gebruikt in de financiële wereld. Het impliceert namelijk betrouwbaarheid, professionaliteit en rust. Blauw staat ook voor welslagen en autoriteit. Vandaar dat de politie bijvoorbeeld gebruik maakt van blauw.

Zwart

Een kleur met twee zeer diverse betekenissen. Aan de éne kant impliceert zwart intensiteit en elegantie, aan de andere kant dood en misdaad (bijvoorbeeld: de zwarte markt). Zwart vormt een sterk contrast met de meeste andere kleuren.

Wit

Wit is vooral de kleur van puurheid, zuiverheid en eenvoud. Wit wordt vaak benut als contrast- of achtergrondkleur. Als een logo te veel wit heeft, kan het leeg lijken.

Paars

Vroeger was het zeer duur om deze kleur te produceren. Nog steeds wordt paars geassocieerd met luxe en rijkdom, maar ook met mysterie en magie. Paars staat ook voor creativiteit.

Bruin

Bruin betekent zekerheid, structuur en bescherming. Gebruik bruin ook in uw logo als zwart te heftig is.

Roze

Een zachtere versie van rood. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde en medeleven. Met name de bedrijven die artikelen voor vrouwen produceren, gebruiken roze in hun logo.

Ons bedrijf

Wij hebben veel ervaring in het maken van diverse logo’s. 15 Euro Logo’s maakt hoofdzakelijk logo’s voor startende bedrijven. Wij helpen bovendien graag bestaande bedrijven die hun logo willen laten herdesignen of een nieuw logo wensen.

Wilt u een logo dat de normen van uw bedrijf uitdraagt? Onze geoefende en creatieve grafische designers maken een logo voor u dat aan al uw wensen voldoet. Onze ontwerpers zijn veelzijdig. Ze ontwerpen velerlei unieke logo’s voor ondernemingen uit veel velerlei branches. Uw logo wordt ontwikkeld tegen een enorm aantrekkelijk prijs in maar 72 uur.

Wij luisteren exact naar uw behoeften en wensen. Op die manier zorgen we ervoor dat uw logo aan al uw verwachtingen voldoen. De combinatie van uw aanwijzingen en het creatieve brein van onze maken resulteert in een logo dat de identiteit en het imago van uw bedrijf repensenteert.

15 Euro Logo’s laat geheid tevreden consumenten achter. Het bewijs? Onze referenties!

Zo neemt u contact met 15 Euro Logo’s op

Heeft u vragen over een atletiek logo? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ons email-adres is info@15eurologos.nl. U krijgt binnen (circa) 24 uur antwoord op uw vragen.