Logo laten Ontwerpen Al Vanaf 15 Euro!

Snelle navigatie:

Logo bestellen

Logo prijzen

Bekijk Logo Voorbeelden

21 Logo Tips

Alles weten over ons

Referenties van tevreden klanten

Contact opnemen

 

Wij zijn in staat om nauwkeurig te luisteren naar uw wensen en behoeften en daar een vakkundig en onderscheidend logo tegenover te zetten. Wij bieden voordelige logo’s ontwerpen aan vanaf €15,-.

Uw unieke bedrijfs logo laten ontwerpen? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende pakketten die uw unieke logo ontwerpen. Wij vinden dat een vakkundig logo niet altijd prijzig hoeft te zijn. U kunt ook met een goedkoper ontwerpen logo de juiste indruk achterlaten.

Al onze pakketten variëren daarom in prijsniveau en mogelijkheden. Afhankelijk van het gewenste pakket kunt u een logo naar ons mailen met op,- en aanmerkingen. Wij passen het logo ontwerp net zolang aan, totdat het voldoet aan uw persoonlijke verlangens.


Logo Laten Maken? Professioneel, Snel en Goedkoop!

Logo inspiratie
Logo inspiratie

We richten ons voornamelijk op de startende ondernemers. Bij het starten van een onderneming komen veel zaken kijken. U staat zogezegd aan het beginpunt van alle ontwikkelingen. Afgezien van een uitgedacht concept is een treffend bedrijfs logo ontwerpen van groot belang.

Kernwoorden voor een treffend logo zijn herkenning, eenduidig, en belevenis. Een logo moet als het ware de identiteit en het imago omvatten. Met één blik moet duidelijk worden waar u als startende ondernemer voor staat en wat u uniek maakt ten opzichte van de rest.

Voordat u het besluit neemt of u een maatwerk logo laat ontwerpen door 15 euro logo’s, is het van belang om te begrijpen wat een logo daadwerkelijk inhoud. Een logo is namelijk niet alleen een beeld,- of een woordmerk.

Het is een weerspiegeling van de gehele onderneming. Het geeft uw onderneming een extra dimensie, een gezicht. Wat voor onderneming u ook heeft, in welke branche u zich ook begeeft.

logobestellenknop prijzenlogoknop


Logo Ontwikkelen Proces – Hoe Het Werkt

Bekende auto logo ontwerpen
Bekende auto logo ontwerpen

Bij het ontwerp logo ontwikkelen proces heeft u de keuze uit een beeld,- of woordmerk of een combinatie daarvan. Een woordmerk omvat alleen maar letters, waarbij typografie een rol speelt. Bij typografie gaat het voornamelijk om het lettertype en de grote van de letters.

Als u een heldere lijn door wilt voeren is de keuze van de letter en de vorm essentieel. Het moet passen bij het karakter van het bedrijf, oftewel de huisstijl. Zodra een afbeelding wordt toegevoegd in een logo, spreken we over een beeldmerk. Een beeldmerk geeft het karakter van een onderneming weer in de vorm van een illustratie of symbool. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van een woordmerk in combinatie met een beeldmerk.

Een logo is vaak één van de eerste verschijningsvormen die een (potentiële) klant van uw onderneming ziet. Het is zeer bepalend voor bij de eerste indruk. Onbewust ontwikkelen mensen in een paar seconden een positief of negatief beeld. Op basis van de eerste indruk beslissen ze of ze met een desbetreffende onderneming door willen gaan.

Het is daarom essentieel dat de eerste indruk goed is. Een eerste indruk kunt u immers maar één keer maken. Bovendien is wetenschappelijk bepaald dat een negatieve indruk lastig te veranderen is. Ons brein houdt niet van deze verandering. U moet dus heel goed nadenken op welke manier u (potentiële) klanten positief wilt benaderen en wat u daarbij uit wil stralen.

De grote hamvraag hierbij luidt: “Hoe bereik ik op de juiste manier mijn doelgroep?” en hoe kan ik een bedrijfslogo laten ontwerpen wat hierop aansluit?


Logo Laten Ontwerpen? Hier Enkele Tips

Populaire logo ontwerpen
Populaire logo ontwerpen

Het grootste gedeelte van onze eerste indruk wordt bij een logo beïnvloed door de kleur en vorm. Gedachteloos dragen deze kenmerken bij aan de herkenbaarheid van een logo. Ze brengen een begrijpelijke boodschap over, waar uw doelgroep uiteindelijk hun eigen betekenissen aan verbinden.

Kleuren en vormen kunnen vele associaties opwekken. Zo kan de kleur rood en/of de ronde vorm geassocieerd worden met de betekenis liefde. Wel moet u er rekening mee houden dat deze aspecten ook anders geïnterpreteerd kunnen worden. Het allerbelangrijkste is dat de aspecten geen negatieve associaties oproepen.

Dit kan namelijk tegenovergestelde gevoelens oproepen, wat veel verwarring kan opwekken bij de doelgroep. En we willen tenslotte allemaal dat een logo een positieve associatie opwekt. Een associatie waaruit herkenbaarheid voort vloeit. Door een logo in alle eenvoud te ontwerpen, passend bij uw onderneming, kunt u dit mede bereiken. En ook met een eenvoudig logo kunt u de aandacht trekken in het ruime aanbod is gebleken.

Laat daarom alle overbodige onderdelen achterwegen. Juist door alle eenvoud vormt een bedrijfslogo laten ontwerpen een sterk fundament voor de algehele huisstijl van de onderneming.

logobestellenknop prijzenlogoknop


Hoe Ontwerp Je een Logo of Huisstijl?

Lego logo ontwerp
Lego logo ontwerp

Een huisstijl bestaat niet alleen uit een treffend logo. Het bestaat uit diverse onderdelen die in de lijn van het logo zijn gemaakt zoals drukwerk, relatiegeschenken et cetera. De huisstijl wordt keer op keer bij communicatieboodschappen gebruikt. Het zorgt voor eigenheid en op ten duur herkenbaarheid. Reclame en andere pr doeleinde kunnen op deze wijze nog efficiënter worden ingezet. Het belangrijkste doel van een huisstijl is dat het aansluit bij uw startende onderneming.

Om de sfeer van een startende onderneming vakkundig te presenteren is het belangrijk om onder meer gebruik te maken van een creatief, maar tijdloos logo. Met een creatief logo kunt u zich ten alle tijden onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Het is alleen niet altijd eenvoudig om een logo te ontwerpen, die in één ogenblik vertelt waar u als startende onderneming voor staat. 15 euro logo’s helpt!

Het team van ervaren designers zijn gepassioneerd in hart en nieren. Dagelijks ontwerpen ze handgemaakte, creatieve logo’s voor uiteenlopende branches. Voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Richtlijnen voor een kwalitatief goed ontwerpen logo zijn er niet. Wel is het van belang dat uw logo in de lijn wordt gemaakt met uw (potentiële) klanten, uw doelgroep. Dat is uw eerste prioriteit. Wat u mooi vindt is per definitie niet het allerbelangrijkste. Het belangrijkste is dat de boodschap helder is verwerkt achter het logo.

Wilt u een goed voorbeeld zien van een strak tekstlogo? Auto-onderdelenexpert is hier een perfect voorbeeld van: euautoonderdelen.nl


Logo Laten Ontwerpen Kosten? Al Vanaf 15 Euro

U heeft de keuze uit 5 verschillende pakketten voor 5 verschillende prijzen om exact aan te sluiten bij uw behoefte. Bekijk hier alle prijzen en pakketten.

Logo ontwerpen door 15 euro logo’s? Of wilt u meer informatie over het laten ontwerpen van een maatwerk logo? Op deze website treft u alle informatie omtrent logo ontwerpen. Komt u er niet uit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

logobestellenknop prijzenlogoknop